El Junior FC arriba a l'aturada del campionat segon i a un punt del líder

El conjunt santcugatenc venç per 2 gols a 1 la UD Taburiente en un partit amb poc encert

Junior FC 2 - UD Taburiente 1

Junior FC: T. Grau, P. Codina, A. Puig, C. Petchamé, F. Català, A. Gil, M. Serrahima, A: Riba, M. Pich-Aguilera, C. Riba, C. Guinea, M. Valdés, M. San José, B. Queralt, M. Grau i J. Plass.

UD Taburiente: N. Schinoni, E. Cabrera, E. González, R. Herrera, A. Ortiz, G. Pacella, J. Pérez, M. Quiroga, C. Valle, T. Velasco, L. Suárez, N. Déniz, O. Fabelo i N. Rossi.

Gols: 1-0 M. Grau (5', PC), 2-0 A. Gil (54'), 2-1 A. Ortiz (55')

Àrbitres: Sandra Adell i Laura Trujillo

Jornada 10 de Divisió d'Honor Femenina. Estadi Lluís Serrahima, 50 espectadors

El Junior no sentencia i acaba patint

El Junior FC ha començat la segona volta del campionat amb una victòria curta, però suficient per continuar segon a la taula classificatòria de Divisió d'Honor Femenina. Les de Joan Vidal, amb un extraordinari balanç de vuit victòries, un empat i una derrota, són segones amb 25 punts, només un punt menys que el Club de Campo, que continua líder.

El conjunt santcugatenc ha començat el partit manant en el marcador amb un gol de Marta Grau, qui ha desviat a porteria l'execució d'un penal-córner llençat per Jennifer Plass. Les locals han dominat còmodament però no han estat capaces d'ampliar el marcador durant el primer període.

En la segona part, el Junior ha sortit per totes per sentenciar el partit. Ha disposat d'ocasions claríssimes per fer el 2-0, tant en accions de penal-córner com en accions de jugada. Les aturades de la portera visitant han estat determinants perquè el Taburiente seguís amb vida fins a l'últim quart.

Quan ja moria el partit, el Junior FC ha fet el 2-0. Anna Gil ha rebut d'esquena al minut 9 de l'últim quart, s'ha girat, s'ha desfet de la davantera, i ha definit amb molta classe. Però quan semblava que el partit ja estava sentenciat, Atteneri Ortiz ha fet el 2-1 en un penal-córner. El Taburiente ha tingut una gran ocasió per empatar, però Txell Grau, amb el peu, ha aturat el tir.

Joan Vidal no vol distraccions: "Aquí competeix tothom".

La competició no torna fins al 20 de febrer. FOTO: Lali Puig

"Li tenia molta por a aquest partit perquè veníem de dues setmanes d'aturada, hem entrenat molt poc juntes i generalment això et porta a la falta d'eficàcia i d'encert, que és el que ha passat avui", ha explicat l'entrenador, Joan Vidal. "Hem d'aprendre la lliçó que aquí competeix tothom. Nosaltres hem generat moltes ocasions però hem pogut acabar empatant a dos".

El campionat no torna fins al 20 de febrer. Els caps de setmana del 9 i 10 de gener, i el del 16 i 17 de gener, el Junior FC disputarà el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Enguany però l'equip ha renunciat a disputar el Campionat d'Espanya, que es juga a Sevilla.