El Junior FC organitzarà la final de les Copes del Rei i de la Reina

El club negre-i-blau, coincidint amb la celebració del seu centenari, serà l'amfitrió de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba

Encara no s'han fet oficials les dates, però la directiva del club s'ha reunit amb la Federació Espanyola de Hockey i l'any vinent, el Junior FC serà l'organitzador de la final de Copa del Rei i de la Reina, tant en hoquei femení com masculí. Cal recordar que ambdós equips formen part de l'elit espanyola d'aquest esport, havent quedat el femení en 3a posició i el masculí en 5a posició de la Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal d'hoquei herba.

100 anys d'història

L'any vinent, el 2017, se celebrarà el centenari del Junior FC. Les celebracions de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina seran dos dels molts actes, tant esportius com socials, que se celebraran al club l'any vinent. A principis de la següent tardor tindrà lloc la roda de premsa que presentarà el planing oficial de l'any en el qual el club farà cent anys. Entre altres esdeveniments, cal destacar la modificació de l'escut tradicional del club per un d'estètica més renovada.

De moment, s'estan presentant les diferents activitats als diferents sopars de tancament de temporada dels equips que s'estan duent a terme ara, en finalitzar la lliga. Aquest pròxim dissabte, 18 de juny, hi haurà el sopar de la secció d'hoquei herba, presidida per Xavi Guix, president del club, que presentarà el calendari de l'any que està per venir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem