El Junior FC torna a guanyar el CD Terrassa (2-1) i serà a la Final a 4

Les santcugatenques lluitaran amb SPV-Complutense, Club de Campo i Real Sociedad pel títol de lliga

El Junior FC disputarà els dies 27 i 28 de maig, a Madrid, la Final a 4 on es decidirà el campionat de Divisió d'Honor Femenina d'hoquei sobre herba. Les de Joan Vidal han aconseguit el passi a les semifinals amb un global de 4-1 en els dos partits de quarts de final del play-off contra el CD Terrassa. S'enfrontaran al Club de Campo, l'equip amfitrió i l'actual campió de lliga.

Les santcugatenques, molt efectives, s'han imposat al CD Terrassa en el segon partit de quarts per 2-1. Carlota Petchamé, amb un gol molt matiner, i Anna Gil, han repetit com a autores dels dos gols locals. Sílvia Gabarró, en una gran jugada d'estratègia en la sortida d'un penal-córner, ha fet l'únic gol de les terrassenques en l'últim quart del partit.

L'eficàcia anotadora marca la diferència

No s'havien jugat ni 3 minuts de partit quan Carlota Petchamé ha rematat a gol la primera arribada del Junior FC. El CD Terrassa, que havia sortit molt intens buscant un gol aviat, s'ha trobat de sobte amb la necessitat de fer 3 gols per remuntar l'eliminatòria.

El gol ha donat serenor al Junior i l'ha permès dominar a un CD Terrassa que es negava a donar-se per vençut. Fins que ha arribat el 2-0. Una bola a l'àrea aparentment inofensiva la toca Anna Gil i desvia a porteria fent el segon abans del descans. Aquí sí, el Junior se sabia vencedor.

La segona part ha estat de propina. El Junior ha controlat bé encara que no ha arribat a rematar entre els tres pals. El CD Terrassa ho ha intentat i finalment Sílvia Gabarró ha fet el gol que tant insistentment buscava en un penal-córner.

Joan Vidal: "Això s'assembla a un gran equip"

Els partits de semifinals seran SPV Complutense (1r)-Real Sociedad (4t) i Club de Campo (2n)-Junior FC (3r). Les eliminatòries de semifinals es disputaran el divendres 27 de maig. Els vencedors d'aquests dos partits jugaran la final el dissabte 28 a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid.

"Ens queden tres setmanes per preparar el partit, i anirem a guanyar, primer el divendres, i si passem, el dissabte", ha dit l'entrenador, Joan Vidal. Un Joan Vidal que es mostrava molt satisfet pel joc de les seves jugadores en aquests quarts: "Sobretot avui, hem estat intel·ligents, hem sabut jugar amb cap, gestionar el resultat, i tenir el nostre estil fins al final. Això s'assembla a un bon o gran equip".

Ferran Díaz: "He de felicitar a les meves jugadores"

Ferran Díaz, entrenador del CD Terrassa, ha lamentat que el seu equip rebés el primer gol tan aviat, malgrat que ha reconegut que el Junior és un just semifinalista: "S'ho mereix per tota la temporada regular que ha fet, i té molt bon equip, juga molt bé, i és un digne vencedor d'aquesta eliminatòria".

Díaz ha assegurat estar molt orgullós de les seves jugadores: "M'han demostrat que poden optar a tot, és un plaer entrenar-les cada dia perquè cada dia ens donen un plus a tot l'staff. Les he de felicitar perquè s'ho han guanyat".