El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, a les semifinals del Campionat d'Espanya

L'equip femení es jugarà aquest dissabte, a les 20 hores, el passi a una final anticipada contra Las Palmas Gran Canaria 2014, a qui les de Rafa Ruiz ja han derrotat aquesta temporada. Ambdós conjunts han guanyat els cinc partits que han disputat

L'equip juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat s'ha classificat aquest divendres, 4 de maig, a la tarda, per jugar les semifinals del Campionat d'Espanya de Clubs Juvenil Femení. Ho ha fet després de superar el Voley Múrcia per 3 sets a 0. La semifinal la jugarà aquest dissabte, 5 de maig, a les 20 hores, davant un equip, Las Palmas Gran Canaria 2014, a qui les de Sant Cugat ja es van desfer en la final de la Superlliga Júnior (3 sets a 0), que va organitzar el CV Sant Cugat, del 23 al 26 de febrer a Valldoreix.

Fins el moment, les vermell-i-negres, que són les actuals subcampiones d'Espanya, han guanyat per 3 sets a 0 els cinc partits que han afrontat, contra el Playas de Benidorm, el VB Torrejón, el VB Alhaurín El Grande, el Cantabria Deporte i el Voley Múrcia. Contra aquests dos últims conjunts han jugat aquest divendres, 4 de maig.

Com el CV Sant Cugat, l'equip de Las Palmas Gran Canaria 2014 ha guanyat els cinc partits que ha disputat, tot i que a diferència de les santcugatenques ha cedit un set, contra el Zalaeta en el primer partit del Campionat d'Espanya.

L'entrenador veu el seu equip "endollat"
Rafa Ruiz, entrenador del juvenil A femení del CV Sant Cugat, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que el partit contra Las Palmas Gran Canaria 2014 “és una final anticipada. Serà un partidàs i un encontre molt obert”. Amb tot, una vegada més, el tècnic local confia a cegues amb les seves jugadores, que aquesta temporada ja s'han adjudicat el Campionat de Catalunya i la Superlliga Júnior. “Veig a les jugadores molt bé, estan endolladíssimes. Estan jugant a un nivell altíssim”.

En el 35è Campionat d'Espanya de Clubs Juvenil Femení, que es juga a Sant Joan d'Alacant des del dimecres 2 i fins el diumenge 6 de maig, hi juguen els 24 millors equips juvenils de l'Estat espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem