El Pallavolo Anderlini i el CV Sant Cugat s'adjudiquen el novè Torneig Internacional de Voleibol de Base

L'entitat local, amb vuit podis, i la de Mòdena, amb set, són les que més vegades han finalitzat aquest campionat entre les tres primeres

El cadet del CV Sant Cugat ha superat en la final l'ARC. FOTO: Amanda Bernal El cadet del CV Sant Cugat ha superat en la final l'ARC. FOTO: Amanda Bernal
El Pallavollo Anderlini ha superat en la final el CV Elx. FOTO: Amanda Bernal El Pallavollo Anderlini ha superat en la final el CV Elx. FOTO: Amanda Bernal
El club italià del Pallavolo Anderlini, en les categories juvenil i infantil, i el CV Sant Cugat, en cadet, han estat els campions de la novena edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat, que ha organitzat el CV Sant Cugat, del 13 al 16 de setembre, als pavellons de Valldoreix i Sant Cugat. El CV Sant Cugat, amb vuit podis, i el Pallavolo Anderlini (Mòdena), amb set, són els clubs que més vegades han pujat al podi.

En la categoria juvenil, el Pallavolo Anderlini ha superat en la final l'equip ARC (conjunt de tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol) per 2 sets a 0. El CV Sant Cugat ha perdut les semifinals contra l'ARC, per 2 sets a 1. El CV Sant Cugat cadet s'ha imposat (2-0) en la final a l'ARC i Adriana Castelló, del CV Sant Cugat, ha estat nomenada millor jugadora del torneig en categoria cadet. Finalment, el Pallavolo Anderlini també s'ha coronat campió infantil en superar per 2 sets a 1 el CV Elx.

Un torneig, amb més de 500 jugadores
El novè Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat ha estat el campionat amb més equips participants -un total de 40- i, per tant, també ha estat l'edició amb més número de jugadores participants, amb més de mig miler. Aquests 40 conjunts s'han repartit en tres categories: infantil (16), cadet (12) i juvenil (12). El torneig ha crescut en la categoria infantil, amb quatre equips més. També ha estat l'edició en què el CV Sant Cugat hi ha pres part amb més conjunts, amb un total de 12, 6 infantils, 3 cadets i 3 juvenils.

La difícil situació econòmica actual ha provocat que aquesta edició hagi estat la menys participativa pel que fa a la presència de clubs europeus. Tan sols hi han participat tres. Són el Pallavolo Tor Sapienza, de Roma (Itàlia), club que ha participat en totes les edicions; el Pallavollo Anderlini, de Mòdena (Itàlia) i el Mamede de Portugal. També hi han pres part set clubs catalans i sis entitats de l’Estat espanyol. Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que “si les coses les valoressim per la seva dificultat, aquest seria el torneig més valuós dels nou que hem fet fins ara. Ha costat molt tenir tants equips i de tant nivell esportiu”.

El desè torneig internacional "sorprendrà"
El 25 de novembre del 2013, el CV Sant Cugat celebrarà el 25è aniversari de l'entitat. És per aquest motiu que el Club Voleibol Sant Cugat té la intenció de preparar alguna cosa especial per festejar també la desena edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat. Sense voler avançar res, Martínez ha dit que “intentarem sorprendre fent alguna cosa novedosa i espectacular”.

Un equip juvenil, un cadet i dos infantils del CV Sant Cugat es desplacen aquest pròxim cap de setmana del 22 i 23 de setembre a Elx per participar en el segon Torneig Internacional d'Elx. D'altra banda, un juvenil i un cadet jugaran un torneig a Castelló, també el pròxim cap de setmana.

L'equip cadet és del que s'espera més
Segons Miquel Martínez, “l'equip cadet A és el conjunt del que s'espera més del club, que sigui l'equip bandera. L'objectiu és jugar la final del Campionat d'Espanya”. D'altra banda, el club ingressa un total de 53 noves jugadores en categoria infantil, que sumen un total de 85, fet que obliga a l'entitat a passar de 4 a 6 conjunts infantils. Serà el club català amb més conjunts infantils. Segons Martínez, el club centrarà els seus esforços en treballar per aquesta categoria.

Aquesta temporada 2012-2013 el CV Sant Cugat tindrà 170 jugadores, 40 més que la campanya anterior. El club estarà integrat pels següents equips: 2 sèniors, 3 juvenils, 3 cadets i 6 infantils. El CV Sant Cugat té la intenció de fer la presentació oficial dels seus equips al mes d'octubre.

Valoriza renova el seu compromís amb el CV Sant Cugat
Per segona temporada consecutiva, Valoriza Servicios Medioambientales, empresa responsable de la recollida de la brossa i la neteja urbana a Sant Cugat, serà el principal patrocinador del CV Sant Cugat. En aquesta línia, Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, ha assenyalat que “estem molt contents que Valoriza ens segueixi acompanyant i que cregui en la nostra feina social i esportiva a la ciutat”. Martínez ha concreatat que el suport de Valoriza “ens permet seguir treballant i tenir aquest nivell de voleibol que tenim al club”.

Conesa rebrà el CV Sant Cugat
Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament, rebran el 3 d'octubre, a les 16 hores, al consistori, una delegació de l'entitat esportiva per celebrar els diferents èxits esportius dels equips de base del CV Sant Cugat, entre els que cal destacar el Campionat d'Espanya i de Catalunya Juvenil i la Superlliga Júnior. Aquesta recepció, que s'havia de celebrar el passat 10 de juliol, es va ajornar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem