El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya la Copa Monestir

Les santcugatenques han superat (4-3) el CHP Bigues i Riells, també equip d'OK Lliga, en el primer partit de les vermell-i-negres de la pretemporada

PHC Sant Cugat 4 - CHP Bigues i Riells 3

PHC Sant Cugat: Cristina Elié, Anna Espriu, Blanca Soldevila, Ester Ferrer i Judit Navarro -equip inicial-, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Núria Martínez i Marta Nache (p. s.).

CHP Bigues i Riells: Helena Saldanya, Sara Cristòfol, Gemma Camp, Judit Milla i Clàudia Argemí -cinc inicial-, Paula Grancha, Marta Saldanya i Natàlia Illa.

Gols: 1-0 Ester Ferrer (4'), 1-1 Gemma Camp (19'), 2-1 Blanca Soldevila (26'), 3-1 Ester Ferrer (28'), 4-1 Ester Ferrer (33'), 4-2 Paula Grancha (36'), 4-3 Sara Cristòfol (36').

Àrbitre: Oriol Pérez Claramunt.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 50 espectadors.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'ha adjudicat la 10a edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, davant el CHP Bigues i Riells, equip que en la darrera temporada va acabar 11è de 14 equips a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal. En el primer partit de les vermell-i-negres en la pretemporada han superat l'equip del Vallès Oriental, que tenia baixes i ha jugat amb jugadores del segon equip, que milita a la Nacional Catalana.

Jaume Oms: "Ferrer és una jugadora de molta qualitat"

Jaume Oms complirà la seva tercera temporada al capdavant del primer equip. FOTO: Artur Ribera

Cal destacar l'actuació d'Ester Ferrer, l'únic fitxatge del PHC Sant Cugat per aquesta temporada 2016-2017, que ha anotat tres dels quatre gols del seu equip. Jaume Oms, tècnic del primer equip, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que Ferrer "s'ha adaptat molt bé al vestidor. És una jugadora molt aplicada i té molta qualitat i intensitat. Estem molt contents del seu rendiment i convençuts que donarà molt més".

En un partit molt igualat, també cal lloar l'actuació de les dues porteres locals, Cristina Elié, que ha jugat en la primera meitat, i Marta Nache, que ho ha fet en el segon període.

La gran capitana no jugarà

Ester Ferrer, tercera a la dreta de la fotografia, autora de tres dels quatre gols del PHC Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Maria Rosa Tamburini, la capitana del PHC Sant Cugat, no jugarà aquesta temporada perquè està embarassada. En aquesta línia, l'entrenador de l'equip, Jaume Oms, ha reconegut, en declaracions al TOT Sant Cugat, que la de Maria Rosa Tamburini "és una baixa, molt i molt important. És la nostra capitana i el buc insígnia de l'equip. Ens pot afectar la seva experiència i els seus gols, però confio molt en el treball de totes les jugadores". Oms també ha dit que Tamburini, que entrenarà el segon equip femení del club, "no la tindrem a la pista, però sí a fora perquè seguirà a l'equip com a segona entrenadora. M'ajudarà perquè és una peça clau d'aquest equip".

La Supercopa en joc

El PHC Sant Cugat femení amb el trofeu de campió de la 10a Copa Monestir. FOTO: Àlex López Puig

El PHC Sant Cugat, sense el seu tècnic que es casa dissabte, s'enfrontarà com a campió de la Nacional Catalana de la temporada passada al subcampió de la Copa Generalitat, que va ser el CP Manlleu. La 8a edició de la Supercopa Nacional Catalana Femení es jugarà el dissabte 17 de setembre, a les 17 hores, a Tona. El CP Manlleu serà el primer rival a l'OK Lliga, en un partit que es jugarà el diumenge 16 d'octubre, a les 13 hores, al Pavelló 2.

El diumenge 18 de setembre, a les 12 hores, les vermell-i-negres jugaran a la pista de l'HC Palau de Plegamans, en el primer partit de la cinquena edició de la Copa Esports Penedès.

El sènior A femení va començar la pretemporada el 29 d'agost i Jaume Oms està molt satisfet del treball de les seves jugadores: "L'equip està treballant molt bé, amb moltes ganes i intensitat i això és el que necessitem. Si seguim en aquesta línia podem arribar a aconseguir els resultats que desitgem".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem