El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí inicia la 1a Estatal amb una victòria

Els vermell-i-negres han hagut de superar una defensa molt tancada dels madrilenys, que s'estrenaven a la categoria de plata

Patí Hoquei Club Sant Cugat 3 – CP Rivas Las Lagunas 2

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Joan Farnés, Oriol Ortells, David Yepes i Pau Gilabert -equip inicial-, Xavier Serrallonga i Pablo Soler.

CP Rivas Las Lagunas: Josep Maria Guasch, Ignacio Porras, Juan Iglesias, Moisés Escudero i Carlos Cortijo -equip inicial-, Francisco Fernández, Alberto Mochon i Guillermo Cuenca.

Gols: 1-0 David Yepes (4'), 1-1 Carlos Cortijo (11'), 1-2 Carlos Cortijo (16'), 2-2 David Yepes (29'), 3-2 Pau Gilabert (42').

Àrbitres: Xavier Buixeda Gallart i Manel Blat Guimera.

Públic: 125 espectadors.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha iniciat la Primera Estatal amb una ajustada i treballada victòria davant el CP Rivas Las Lagunas, conjunt que estrena categoria després d'assolir l'ascens a la divisió de plata la temporada passada.

Els vermell-i-negres han hagut de lluitar tot el partit contra una defensa tancada de l'equip madrileny, amb jugadors veterans, que ha intentat sorprendre el seu adversari al contraatac. El santcugatenc David Yepes, autor de dos gols pel seu equip, ha fet el primer de l'encontre, tot i que el veterà Carlos Cortijo, amb dos gols, ha capgirat el signe del partit. I amb aquest 1-2 han finalitzat els primers 25 minuts de partit.

A la segona part, remuntada

David Yepes ha estat l'autor de dos dels 3 gols del PHC Sant Cugat. FOTO: Lali Puig

A la represa, David Yepes, de falta directe, i també en el minut 4, com en el primer període, ha igualat l'encontre. Els santcugatencs han provat de sorprendre el porter visitant amb xuts llunyans, però sempre han acabat impactant amb la defensa de l'equip verd-i-blanc. Però quan faltaven 8 minuts per acabar el xoc Pau Gilabert ha fet el gol de la victòria. Yepes, a 29 segons del final, ha pogut fer el 4 a 2, però el porter visitant ho ha evitat.

A banda de l'esforç de tot l'equip, també cal destacar l'actuació del porter santcugatenc Alain Rivero, que ha estat molt encertat i ha aturat pilotes clau en moments delicats del partit.

Sucarrats: "L'objectiu, quan faltin set o vuit jornades per acabar la lliga"

Després del partit, Francesc Sucarrats, que aquesta temporada s'estrena a la banqueta del PHC Sant Cugat, ha explicat que “el primer partit de qualsevol lliga sempre és molt difícil, perquè no tens referències del rival, hi ha nervis...” i també que el seu equip es fixarà un objectiu a Primera Estatal “quan faltin set o vuit jornades per acabar el campionat. En funció de la classificació, lluitarem per una cosa o una altra”.

A la pista del CP Manlleu

En la segona jornada de lliga de la Primera Estatal, el PHC Sant Cugat es desplaçarà a la pista del CP Manlleu. Serà el dissabte 24 d'octubre, a les 20 hores. Tampoc podrà jugar aquest partit el santcugatenc Eloy Gaspar, que complirà el tercer i penúltim partit de sanció.