El Patí Hoquei Club Sant Cugat no es deixa sorprendre pel cuer

El conjunt santcugatenc suma la seva tercera victòria com a local contra el CD Santa María del Pilar (8-4)

Patí Hioquei Club Sant Cugat 8 – CD Santa María del Pilar 4

Patí Hoquei Club Sant Cugat: A. Rivero, O. Ortells, J. Farnés, X. Serrallonga i P. Gilabert –cinc inicial– D. Yepes, P. Soler, E. Gaspar, J. Galbas i C. García.

CD Santa María del Pilar: J. Ocaña, A. Ocaña, J. López-Mateos, D. Gómez i J. Rubí –cinc inicial– A. Botella, Á. Álvarez de Mon, F. J. Álvarez.

Gols: 1-0 P. Gilabert (1’), 1-1 J. Rubí (2’), 1-2 J. López-Mateos (p., 7’), 2-2 J. Farnés (12’), 3-2 D. Gómez (p.p., 18’), 4-2 J. Farnés (20’), 5-2 P. Soler (23’), 6-2 X. Serrallonga (43’), 7-2 O. Ortells (p., 44’), 7-3 A. Ocaña (p., 45’), 8-3 O. Ortells (47’), 8-4 D. Gómez (48’).

Àrbitres: Joan Raset Salvadó i Erik Rivas Martín.

Jornada 5 de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 150 espectadors.

Ple de victòries com a local

Xavier Serrallonga està sent una de les grans notícies d'aquest inici de temporada. FOTO: Lali Puig

El Patí Hoquei Club Sant Cugat continua sumant de tres en tres com a local després de guanyar aquest dissabte 14 de novembre a l’últim classificat de Primera Divisió, el CD Santa María del Pilar, per 8-4.  Amb aquesta ja són tres les victòries que sumen els de Francesc Sucarrats en les cinc primeres jornades.

El partit ha començat amb un gol de Pau Gilabert que ràpidament ha neutralitzat el conjunt madrileny amb gols de Juan Rubí i Javier López-Mateos de penal. Joan Farnés, amb dos gols, David Gómez en pròpia porteria i Pablo Soler, han capgirat el marcador en una primera part clarament dominada pel Sant Cugat.

El segon període ha estat més ensopit, amb un Patí Hoquei Club Sant Cugat més conformista i un CD Santa María del Pilar que no tenia més remei que arriscar, que ho ha intentat, però que no ha tingut gaire encert. El partit l’ha sentenciat Xavier Serrallonga amb el 6-2 a falta de vuit minuts. Després han arribat quatre gols més, dos per part local, els dos d’Oriol Ortells, i dos per part visitant, obra d’Alejandro Ocaña i David Gómez.

Excel·lent inici de temporada

Amb les victòries contra Rivas, Mataró i Santa María del Pilar, l’empat a la pista del CH Girona i la derrota contra el CP Manlleu, el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma 10 punts i és provisionalment segon per darrera del CP Alcobendas, que ha guanyat els cinc partits que ha disputat. Només el poden superar FC Barcelona Lassa B o CH Palafrugell, que aquest diumenge juguen entre ells a les 12 hores.

L’entrenador, Francesc Sucarrats, resta importància a la classificació encara que reconeix que els resultats són bons: “És una lliga molt apretada, i hi haurà molt poca diferència entre les posicions d’ascens i de descens. Amb aquesta victòria seguim a dalt, però hem de tenir molta humilitat i tocar de peus a terra”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem