El PHC Sant Cugat sorprèn i goleja al CH Mataró (5-1)

Els de Francesc Sucarrats s’imposen per 5 gols a 1 contra un recent descendit d’OK Lliga i un dels favorits a l’ascens

PHC Sant Cugat 5 – MIS Ibérica CH Mataró 1

PHC Sant Cugat: A. Rivero, O. Ortells, D. Yepes, X. Serrallonga i P. Gilabert –cinc inicial– J. Farnés, P. Soler, J. Galbas i C. García (p.s.)

MIS Ibérica CH Mataró: S. Grané, E. Florenza, M. Povedano, J. Bartrés i E. Serra –cinc inicial– P. Fernández, O. Pujol, M. Oliana, N. Castellví, A. Aceituno (p.s.)

Gols: 1-0 D. Yepes (4’), 2-0 P. Gilabert (11’), 2-1 E. Florenza (19’), 3-1 X. Serrallonga (30’), 4-1 J. Farnés (48’), 5-1 D. Yepes (50’)

Àrbitres: Aleix Gorina Bail i Joaquim Serraclara Sanchís. Han ensenyat tarjeta blava als visitants M. Oliana i M. Povedano (50’).

Jornada 3 de Primera Divisió. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 200 espectadors

Estadístiques del partit

Cinc gols de la base del club

Xavi Serrallonga és júnior de primer any. FOTO: Lali Puig

Després de la curta derrota contra el CP Manlleu en la segona jornada (2-0) i d’una victòria en la jornada inaugural per 3-2 contra el Rivas, el PHC Sant Cugat ha completat el seu millor partit fins al moment golejant contra pronòstic a tot un CH Mataró, un dels equips favorits a l’ascens a OK Lliga.

El conjunt santcugatenc ha fet un partit molt seriós defensivament i ha estat efectiu de cara a porteria per endur-se la victòria amb relativa comoditat. El Mataró, sempre a remolc del marcador, només ha posat en dificultats als locals en els primers minuts del segon període, amb 2-1 i buscant l’empat. Ho ha impedit però Alain Rivero, que ha fet un partit fantàstic a la porteria.

Els autors dels cinc gols del PHC Sant Cugat han estat jugadors formats al club. David Yepes i Pau Gilabert han fet els dos primers aprofitant dues errades defensives visitants, i Eric Florenza ha fet el 2-1 abans del descans. En el segon període Xavi Serrallonga ha fet el tercer en el minut 5. En els últims minuts, Joan Farnés, amb una bonica definició, i David Yepes, en el refús d’una falta directa llençada per ell mateix, han fet el definitiu 5-1.

Sucarrats: “Hem guanyat amb solvència”

L’entrenador, Francesc Sucarrats, assegura que la defensa està sent clau en aquest inici de campionat: “Ens estan sortint les coses en defensa. Hi ha coses a corregir, hi ha marge de millora, però la predisposició és molt bona”. Sobre el partit ha apuntat que “contra el Manlleu ja vam estar a punt de donar la sorpresa i avui penso que hem guanyat amb molta solvència”.

El tècnic del Mataró, Joan Carles Vadillo, considera que han estat determinants els dos gols de la primera part: “Dos errors, en dues males seleccions d’atac, que ens ha fet anar sempre per darrera en el marcador. Sabíem que si els deixàvem espais i tenien situacions clares de cara a porteria ells tenen força qualitat i no hem sabut contrarestar-ho”.