El Patí Hoquei Club Sant Cugat planta cara al subcampió d'Europa

Les vermell-i-negres han perdut (2-4) amb el CP Manlleu, però han ofert una molt bona imatge en el seu debut a la màxima categoria estatal

PHC Sant Cugat 2 - CP Manlleu 4

PHC Sant Cugat: Cristina Elié, Anna Espriu, Blanca Soldevila, Ester Ferrer i Judit Navarro -equip inicial-, Carmina Tamburini.

CP Manlleu: Ester Tosar, Carolina Herrera, Sílvia Jurado, Elisabet Gurri i Judit Burgaya -equip inicial-, Gemma Solé, Maria Pujadas i Laura Barcons.

Gols: 1-0 Ester Ferrer (12'), 1-1 Gemma Solé (13'), 2-1 Ester Ferrer (26'), 2-2 Sílvia Jurado (28'), 2-3 Laura Barcons (36'), 2-4 Elisabet Gurri (39').

Àrbitre: Miguel Leon Ruiz. L'àrbitre auxiliar ha estat Antonio Gómez Sánchez.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 50 espectadors.

Jornada: 1a jornada d'OK Lliga Femenina d'hoquei sobre patins.

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estrenat categoria, l'OK Lliga Femenina, amb una derrota (2-4) davant l'actual subcampió d'Europa i subcampió de lliga, el CP Manlleu. Les vermell-i-negres han plantat cara a un adversari amb el qual el passat 9 d'octubre van perdre la final de la cinquena edició de la Copa Esportspenedes.cat d'OK Lliga Femenina, a Blanes. El resultat ha estat el mateix (2-4), però el joc desplegat per les locals ha estat molt diferent que el de la final de la Copa Esportspenedes.cat, que per tercer any consecutiu s'ha endut el CP Manlleu.

El PHC Sant Cugat s'ha avançat dues vegades en el marcador, amb gols d'una sempre activa Ester Ferrer, però sempre ha rebut una resposta immediata per part del seu rival, que s'ha assegurat la victòria en els últims quatre minuts de partit. Amb tot, Ester Ferrer ha pogut empatar el partit a 3 gols quan faltava 1 minut i 13 segons per acabar l'encontre. Però el seu llançament de falta directe ha anat fora. Finalment, una acció individual d'Elisabet Gurri quan faltaven 41 segons ha significat el definitiu 2 a 4.

Jaume Oms, orgullós del seu equip

El PHC Sant Cugat, celebrant un dels dos gols d'Ester Ferrer. FOTO: Haidy Blanch

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, s'ha mostrat del tot satisfet amb el joc del seu equip davant d'un dels millors equips de la màxima categoria estatal. "Marxo molt content. Hem competit durant els 40 minuts de partit", ha explicat el tècnic de Mira-sol. Oms també ha ressaltat que "hem fet una pretemporada molt bona i hem entrenat molt bé. Portem una bona dinàmica".

A la pista del Cerdanyola CH

En la segona jornada de lliga, el PHC Sant Cugat jugarà a la pista del Cerdanyola CH, el diumenge el 23 d'octubre, a les 12.30 hores. Aquesta jornada, les vallesanes han perdut (4-2) a la pista del Hostelcur Gijón HC, que la temporada passada va acabar tercer a la lliga.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem