El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'adjudica la Supercopa

Aquest ha estat el tercer títol oficial d'aquest 2016, després de guanyar la Copa Generalitat, el 23 de gener, i la lliga de Nacional Catalana, que li va donar l'ascens a l'OK Lliga, el 21 de maig

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha aconseguit aquest dissabte, 17 de setembre, el tercer títol oficial d'aquest 2016. Les vermell-i-negres s'han adjudicat la vuitena edició de la Supercopa de Nacional Catalana Femenina, a Tona. El PHC Sant Cugat ha derrotat (4-3) el CP Manlleu B. El PHC Sant Cugat ha jugat aquesta competició a partit únic com a campió de la lliga de Nacional Catalana, i el CP Manlleu B, com a campió de la Copa Generalitat.

La primera meitat ha acabat amb empat a 1 gol. El PHC Sant Cugat s'ha avançat en el marcador amb un gol de Judit Navarro de penal, però abans d'arribar al descans Gemma Soler ha empatat pel CP Manlleu B. En la segona part, Anna Espriu ha fet el 2 a 1, però Gemma Soler, novament, ha empatat i, fins i tot, ha capgirat el signe del partit. Amb el 2 a 3, les santcugatenques no han llançat la tovallola i Anna Espriu ha fet l'empat a 3 gols en els últims minuts de partit. Ja en la pròrroga (una part de cinc minuts), Esther Ferrer, l'únic fitxatge del PHC Sant Cugat per aquesta nova temporada 2016-2017, ha aconseguit de falta directe el 4 a 3 definitiu.

De los Santos: "Esperem consolidar-nos a l'OK Lliga"

El directiu i delegat del PHC Sant Cugat femení, Gus de los Santos, ha explicat al TOT Sant Cugat que aquest triomf "referma l'ascens que vam assolir la temporada passada i esperem consolidar-nos a l'OK Lliga". Respecte al partit, de los Santos ha assenyalat que "quan et costa guanyar un partit, el sabor de la victòria encara és molt millor. L'equip li dedica el títol a l'entrenador, que s'ha casat i està de viatge de noces".

En aquesta ocasió, el PHC Sant Cugat l'ha dirigit la segona entrenadora, Maria Rosa Tamburini, ja que l'entrenador Jaume Oms està de viatge de noces.

Tres títols en 9 mesos

El 23 de gener, el PHC Sant Cugat va guanyar la Copa Generalitat, i el 21 de maig, la lliga de Nacional Catalana, que li va donar l'ascens a l'OK Lliga, la categoria més alta de l'hoquei sobre patins femení estatal. Aquest 17 de setembre ha arrodonit un 2016 perfecte amb aquesta Supercopa de Nacional Catalana Femenina.

Les protagonistes

El PHC Sant Cugat femení està integrat per les porteres Cristina Elié i Marta Nache i per les jugadores Anna Espriu, Blanca Soldevila, Ester Ferrer, Judit Navarro, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Núria Martínez i Maria Monlleó.

La pretemporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení es va adjudicar la 10a edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, davant el CHP Bigues i Riells, equip que en la darrera temporada va acabar 11è de 14 equips a l'OK Lliga, el 8 de setembre en el primer partit de les vermell-i-negres en la pretemporada.

En el segon partit de pretemporada, les santcugatenques debutaran aquest diumenge, 18 de setembre, a les 12 hores, a la pista de l'HC Palau de Plegamans, en la cinquena edició de la Copa Esports Penedès. En el grup A també jugaran amb el CP Voltregà I el CP Vilanova, ambdós partits al Pavelló 2. El sènior A femení va començar la pretemporada el 29 d'agost.

El CP Manlleu serà el primer rival a l'OK Lliga, en un partit que es jugarà el diumenge 16 d'octubre, a les 13 hores, al Pavelló 2.