El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el segon, el CH Caldes del santcugatenc Pol Galbas

El primer equip masculí, que només ha perdut 1 dels últims 4 partits disputats a l'OK Lliga, vol aconseguir la primera victòria

En la 8a jornada de l'OK Lliga, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, que només ha perdut 1 dels últims 4 partits disputats, rep aquest dissabte, 10 de novembre, a les 20.30 hores, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el segon classificat, el Recam Làser CH Caldes del santcugatenc Pol Galbas. Els vermell-i-negres, que no tenen baixes, són 13ns de 16 equips amb 3 punts (3 empats i 4 derrotes), en la primera plaça de descens -baixen els últims 4 classificats-, a 2 punts del Girona CH i el CP Voltregà. El primer equip masculí encara no ha aconseguit cap victòria, però està oferint una excel·lent imatge en la seva primera temporada a la categoria.

Ha jugat amb 4 equips que estan entre els 6 primers a l'OK Lliga

Cal tenir en compte que, dels 7 partits disputats fins al moment, el PHC Sant Cugat, l'equip més jove de la categoria -amb una mitjana d'edat de 21,8 anys-, ha jugat contra 4 equips que ocupen les 6 primeres posicions a la classificació. Els vermell-i-negres han perdut amb el CE Lleida Llista Blava (5è classificat), per 7 gols a 3; amb el Reus Deportiu (6è), per 2 gols a 3, i amb el Barça Lassa (1r), per 9 gols a 3, i han empatat (3-3) amb l'HC Liceo (4t).

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha assenyalat que "serà un altra partit complicat davant un rival molt difícil, que està molt ben treballat des de fa temporades i que la seva continuïtat en el treball ha fet que ara sigui segon en el campionat. El CH Caldes està jugant molt bé".

Els de Caldes de Montbui, que no tenen baixes per aquest partit, són 2ns amb 18 punts amb un balanç de 6 victòries i 1 derrota (Barça Lassa), a 3 punts del líder, el Barça Lassa.

Està jugant als setzens de final de la WS Europe Cup

A banda de ser, fins ara, l'equip revelació al campionat, el conjunt del Vallès Oriental està jugant competició europea, la WS Europe Cup (fins ara anomenada Copa de la CERS). En el partit d'anada dels setzens de final van perdre a Portugal amb l'Sporting Club de Tomar, per 4 gols a 2, i ara hauran de jugar el partit de tornada el 17 de novembre, a les 20 hores.

Pol Galbas: L'equip ha fet un pas endavant"

Per al santcugatenc Pol Galbas, aquest partit amb el PHC Sant Cugat "serà un partit diferent perquè aniré caminant al pavelló, fet que no m'havia passat mai. Conec a diferents jugadors del PHC Sant Cugat". Respecte al fet d'ocupar la segona posició a la màxima categoria estatal, Galbas, que ha fet 4 gols a la lliga, ha explicat que "estem en una línia molt bona de treball. L'equip ha fet un pas endavant, de maduresa i de gestió d'emocions i de situacions de partit".

Pol Galbas Pedrol Hoquei Patins

El santcugatenc Pol Galbas defensa el Recam Làser CH Caldes. FOTO: Artur Ribera

Tornaran a jugar al Pavelló 2

Després de jugar amb el Recam Làser CH Caldes, el PHC Sant Cugat tornarà a jugar a casa, i ho farà amb el CP Calafell Tot L'any, 9è amb 10 punts. Serà el dissabte 17 de novembre, a les 20.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem