Segon punt del Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'OK Lliga, davant un històric, el Voltregà

Dels 6 partits disputats fins al moment, els vermell-i-negres, que estan oferint una excel·lent imatge, han jugat contra 4 equips que ocupen les 6 primeres posicions a la classificació

PHC Sant Cugat 2 – CP Voltregà 2

PHC Sant Cugat: David Toda, Joan Farnés, Jordi Gabarra, David Yepes i Pau Gilabert -equip inicial-, Borja Ferrer i Cesc Maideu.

CP Voltregà: Blai Roca, Xavi Crespo, Èric Vargas, Petxi Armengol i Aleix Molas -equip inicial-, Adrià Ballart, Pol Manrubia i Pol Gallifa.

Gols: 1-0 David Yepes (5'), 1-1 Petxi Armengol (37'), 2-1 Jordi Gabarra (43'), 2-2 Pol Manrubia (45').

Àrbitres: Òscar Valverde Munuera i Oriol Pérez Claramunt. Han ensenyat targeta blava al visitant Petxi Armengol, en el minut 49.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 500 espectadors.

Jornada: 6a jornada d'OK Lliga masculina.

Un cop disputades les 6 primeres jornades de l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei sobre patins estatal, el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat encara no ha aconseguit cap victòria, però està oferint una excel·lent imatge en la seva primera temporada a la categoria. La victòria no trigarà a arribar.

Contra un històric

Aquest dissabte, 27 d'octubre, a la nit, al Pavelló 2, els vermell-i-negre han aconseguit el segon punt al campionat, davant el CP Voltregà, un històric amb un palmarès espectacular de 3 copes d'Europa, 1 Copa CERS, 3 lligues espanyoles i 5 copes del Rei. El segon empat a la lliga, el primer va ser amb l'HC Liceo, fa que el PHC Sant Cugat sigui 13è amb 2 punts, en la primera plaça de descens -baixen els últims 4 classificats-, a 3 punts del CP Voltregà i el Girona CH. Els santcugatencs només han perdut 1 dels últims 3 partits jugats.

Cal tenir en compte que, dels 6 partits disputats fins al moment, el PHC Sant Cugat ha jugat contra 4 equips que ocupen les 6 primeres posicions a la classificació. Els vermell-i-negres han perdut amb el CE Lleida Llista Blava (1r classificat), per 7 gols a 3; amb el Reus Deportiu (6è), per 2 gols a 3, i amb el Barça Lassa (2n), per 9 gols a 3, i han empatat (3-3) amb l'HC Liceo (4t) i amb el CP Voltregà (12è).

El PHC Sant Cugat ha jugat el segon partit de lliga en 5 dies. El dimarts 23 d'octubre va jugar a la pista del Barça Lassa (9-3).

Un partit boig

Com ha fet en 5 dels 6 partits disputats -excepte amb l'HC Liceo-, el PHC Sant Cugat, avui sense David Martínez amb un esquinç al turmell, ha estat el primer a marcar. El gol l'ha fet David Yepes després d'una passada de Joan Farnés. Ha estat en el minut 5 d'una primera meitat boja del tot, amb anades i tornades i amb ocasions per tots dos equips. En el segon temps, Petxi Armengol ha fet l'empat, de penal, en el minut 12. Jordi Gabarra ha fet el 2 a 1 en el minut 18, però Pol Manrubia ha marcat el 2 a 2 definitiu quan faltaven 5 minuts i 29 segons per acabar el partit. Pau Gilabert ha disposat d'una falta directa quan faltaven 2 minuts i 41 segons, però el porter visitant Blai Roca l'ha aturat. Com també ho ha fet amb la de Cesc Maideu quan faltaven 2 segons per acabar l'enfrontament.

Vadillo: "Una cosa és jugar bé i una altra és guanyar"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat que "se'ns ha tornat a escapar la victòria. Hem fet una molt bona primera part, però no hem obert el marcador i, llavors, el partit s'ha igualat molt i al final hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Seguim en aquesta línia que ho fem tot per guanyar i no guanyem, se'ns escapen els partits per petits detalls". Vadillo creu que "quan l'equip aconsegueixi la primera victòria tot serà més fàcil. Aquell dia ens traurem un pes de sobre, però no ens hem de deixar portar per l'ansietat de guanyar. Hem de seguir jugant com fins ara i tard o d'hora els resultats arribaran. L'equip està oferint una molt bona imatge i està jugant a un gran nivell, però una cosa és jugar bé i una altra és guanyar".

Gabarra: "Anem en la bona línia"

Jordi Gabarra, autor del segon gol, un golàs, del PHC Sant Cugat, ha explicat que "hem jugat bé, sobretot la primera part en què hem tingut moltes ocasions. Hem de seguir, això és llarg i estem al principi. L'actitud i les sensacions de l'equip són positives. L'equip ja s'ha fet amb la categoria i des del primer dia hem estat a dins dels partits i els hem competit. Anem en la bona línia. Tal com estem jugant, si seguim així, ens mantindrem".

Linares: "El PHC Sant Cugat m'ha sorprès amb aquest inici de lliga"

Francesc Linares, l'entrenador del CP Voltregà, que va està 4 temporades dirigint equips de base del PHC Sant Cugat, ha assenyalat que "sabíem que aquesta era una pista complicada i al PHC Sant Cugat el teniem molt ben estudiat. Ens ha faltat molt encert, sobretot al principi del partit. En la segona part hem ofert la millor versió i els hem tingut. És una pista complicada i 1 punt s'ha de valorar com a positiu". Linares ha reconegut que li ha sobtat el rendiment del PHC Sant Cugat en aquest primer tram de la lliga: "Jo tenia els meus dubtes, però el PHC Sant Cugat m'ha sorprès amb aquest inici de lliga. Ha competit molt bé i juguen molt bé, però el fet de jugar bé no n'hi ha prou a l'OK Lliga. Tenen opcions de mantenir-se".

A la pista del CE Vendrell, penúltim

En la 5a jornada de lliga, el PHC Sant Cugat visita la pista del CE Vendrell, 15è i penúltim amb només 1 punt. Aquest partit de la 7a jornada de l'OK Lliga es jugarà el dissabte 3 de novembre, a les 18 hores.