El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera amb claredat el segon, el Girona

Els santcugatencs ocupen la 7a posició amb 27 punts i sumen dues victòries consecutives

Patí Hoquei Club Sant Cugat 4 - City Lift Girona 1

Patí Hoquei Club Sant Cugat: A. Rivero, P. Gilabert, E. Gaspar, X. Serrallonga i P. Aguarón –cinc inicial– P. Soler Mas, D. Yepes, J. Farnés, J. Galbas i X. Escolà (p.s.).

City Lift Girona: J. Llaverola, R. Pelicano, G. Illa, J. Hernández i B. Ramon –cinc inicial– S. Canet, M. Gómez, M. Garcia i A. Daniel (p.s.)

Gols: 1-0 D. Yepes (23'), 1-1 J. Hernández (32'), 2-1 P. Aguarón (34'), 3-1 J. Farnés (34'), 4-1 P. Gilabert (41', p.).

Àrbitres: Josep León Ruiz i Javier Amezaga Mariezcurrena. Han ensenyat targeta blava al visitant J. Llaverola (34')

Jornada 17 de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 125 espectadors

La victòria a la pista del CH Mataró (1-3) en l'última jornada –la primera que sumava el conjunt santcugatenc fora de la seva pista en tota la temporada– ha tingut continuïtat amb una segona victòria consecutiva, aquesta a casa, contra un dels millors equips de la categoria, un City Lift Girona CH que arribava a Sant Cugat segon a només dos punts del líder.

Els de Sucarrats han tornat a demostrar la seva fortalesa com a locals, després d'haver perdut contra el CP Manlleu fa dues jornades en un partit força més igualat que el marcador (2-5). Els locals s'han mostrat molt efectius en atac i molt segurs en defensa, havent comès només una errada greu que ha costat el gol de l'empat a 1.

El PHC Sant Cugat ha dominat en la primera part, ha estat autor de les millors ocasions, però el gol s'ha fet esperar fins a gairebé l'equador del partit. L'autor ha estat David Yepes, que en segona jugada ha culminat un penal que ell mateix ha llençat.

En la segona part el Girona ha començat més fort i ha empatat. El gol ha arribat fruït d'una errada defensiva local que ha aprofitat Josep Hernández per establir la igualada.

Es trenca el partit en un minut

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat 7 dels 9 partits que ha jugat de local FOTO: Lali Puig

Quan pitjor es presentaven les coses pel Sant Cugat ha aparegut Pablo Aguarón per recollir una pilota refusada i fer pujar el 2-1 al marcador. Això passava al minut 9 del segon temps, només dos minuts després de l'empat del Girona. L'acció del gol ha estat molt protestada pel porter local Jaume Llaverola, que ha acabat sent amonestat amb targeta blava. Els locals han aprofitat la superioritat numèrica i, segons després, Joan Farnés ha fet el tercer.

L'últim gol ha estat de Pau Gilabert, qui ha transformat amb un tir directe el segon penal que han xiulat els àrbitres a favor dels locals. El Girona, buscant escurçar distàncies a la desesperada, ha deixat més espais i ha permès als locals arribar amb força claredat. El marcador però, no s'ha mogut més.

Objectiu: Permanència i ser el més amunt possible

Tota i la còmoda posició que ocupa el Patí Hoquei Club Sant Cugat a la taula classificatòria –és setè amb 27 punts, en la part mitjana alta de la classificació– Francesc Sucarrats assegura que primera cal assegurar la continuïtat a la categoria una temporada més: "No vull despistar els jugadors. L'objectiu és salvar la categoria i quan matemàticament ho hàgim assolit, intentarem quedar el més amunt possible".