Polèmica derrota del PHC Sant Cugat contra el CP Tordera

L'entrenador Francesc Sucarrats, molt descontent amb els àrbitres, insinua que prendran mesures: "Són massa setmanes igual, aquí hi ha alguna cosa que se m'escapa"

Patí Hoquei Club Sant Cugat 2 - Club Patí Vilanova 3

Patí Hoquei Club Sant Cugat: A. Rivero, O. Ortells, D. Yepes, P. Gilabert i X. Serrallonga –cinc inicial–, J. Farnés, E. Gaspar, P. Aguarón i P. Soler.

Club Patí Vilanova: J. López, X. Gurri, C. Torner, M. Aguirre i S. Teixidó –cinc inicial– À. Cantero, M. Serra i J. Grima.

Gols: 1-0 D. Yepes (13'), 1-1 À. Cantero (19'), 1-2 M. Aguirre (23'), 2-2 P. Gilabert (32', FD), 2-3 À. Cantero (36')

Àrbitres: Josep León Ruiz i Álvaro López Benítez. Han ensenyat targeta blava als locals D. Yepes (2) i X. Serrallonga.

Jornada 11 de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. 125 espectadors

Fi d'una ratxa de cinc victòries consecutives a casa

David Yepes, autor del primer gol, ha vist dues targetes blaves. FOTO: Lali Puig

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha encaixat aquest dissabte 9 de gener, contra el CP Tordera, la seva primera derrota com a local després de cinc victòries consecutives a casa. Els locals han portat el pes del partit, han dominat i han disposat de múltiples ocasions per obtenir un millor resultat, però no han estat capaços de remuntar. Els àrbitres han estat massa protagonistes i han pogut perjudicar a l'equip local.

El conjunt santcugatenc no arribava al partit en les millors condicions, ja que pràcticament no ha pogut entrenar durant aquestes festes a conseqüència que la pista estava ocupada. Malgrat tot, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha començant dominant i manant en el marcador amb un gol de David Yepes abans d'arribar al quart d'hora de partit. Àlex Cantero i Moisés Aguirre han capgirat el marcador abans d'arribar al descans.

Pau Gilabert ha fet el gol de l'empat en una falta directa al minut 7 del segon temps. Dos minuts després els àrbitres han ensenyat la targeta blava a Xavier Serrallonga i David Yepes i han deixat amb dos jugadors de pista al Sant Cugat. A més, el Tordera ha disposat d'una falta directa que ha fallat. Malgrat els esforços de Pau Gilabert i Pablo Aguarón per aguantar amb dos, Àlex Cantero ha acabat fent el 2-3 a favor dels visitants.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha disposat de dues faltes directes i un penal per, com a mínim, empatar, però en cap d'aquestes ha estat capaç de fer gol. Tampoc el Tordera, que ha disposat de dues faltes directes més. En l'últim minut David Yepes ha vist la segona blava.

Sucarrats, indignat amb els àrbitres

Francesc Sucarrats, molt empipat amb l'actuació arbitral. FOTO: Lali Puig

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Sucarrats, ha esperat a estar davant els micròfons dels mitjans de comunicació per carregar durament contra els àrbitres: "Sembla que no vulguin que estem en la situació que estem, i avui ho han aconseguit. He de parlar amb la directiva per veure què fem, perquè no estic disposat a treballar tota la setmana perquè després el cap de setmana passi això".

El tècnic ha assegurat que desconeix els motius d'aquesta persecució arbitral: "No sé què passa. No m'ha passat mai en la meva vida. Potser el problema sóc jo. El que està clar és que el Patí Hoquei Club Sant Cugat no es mereix això. Són massa setmanes igual, aquí hi ha alguna cosa que se m'escapa".