El PHC Sant Cugat acaba la primera volta amb exhibició contra el Barça

Amb la victòria per 2-0 contra el líder, el PHC Sant Cugat arriba a l'equador del campionat 6è a cinc punts de les posicions d'ascens

Patí Hoquei Club Sant Cugat 2 - FC Barcelona Lassa B 0

Patí Hoquei Club Sant Cugat: A. Rivero, P. Gilabert, J. Farnés, X. Serrallonga, P- Aguarón, E. Gaspar, O. Ortells, D. Yepes, P. Soler, X. Escolà (p. s.)

FC Barcelona Lassa B: O. Tarrés, Á. Martínez, G. Miquel, O. Garcia, S. Llorca, B. Roca (p.s.), A. Miguélez, S. Aragonés, M. Palazón.

Gols: 1-0 P. Gilabert (26'), 2-0 J. Farnés (40')

Àrbitres: Marc Soler Miralles i Joan Rovira Mañé. Ham ensenyat targeta blava al visitant G. Miquel (5')

13a jornada de Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 300 espectadors

Joan Farnés ha estat l'autor del segon gol. FOTO: Lali Puig

Davant un pavelló 2 ple de gom a gom, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha aconseguit la que possiblement ha estat la victòria més meritòria de tota la primera volta, pel joc desplegat, per haver deixat la porteria a zero, i per l'entitat del rival, un FC Barcelona B que arribava a aquesta 13a jornada com a líder de la categoria de plata de l'hoquei patins espanyol.

Els de Francesc Sucarrats, amb una defensa excel·lent i creant molt de perill en totes les accions de contraatac, han tingut prou amb dos gols a la segona part per doblegar al Barça. Pau Gilabert ha fet el primer un minut després d'iniciar-se el segon temps, i Joan Farnés ha fet el 2-0 definitiu rematant una bonica assistència de David Yepes.

A la primera part el PHC Sant Cugat també ha estat qui ha portat el pes del partit i qui ha disposat de les millors oportunitats per inaugurar el marcador. El Patí ha fet dos llançaments de falta directa, que ha fallat, mentre que el FC Barcelona no n'ha gaudit de cap.

Sucarrats: "Amb un 6-1 tampoc hauria passat res"

Francesc Sucarrats, entrenador del PHC Sant Cugat, ha resumit el partit i el joc del seu equip amb una frase: "Han sortit vius, amb un 6-1 no hauria passat res". Sucarrats ha dit que "defensivament hem estat molt bé i quan en atac no ens roben boles i no donem contres, tenim el partit bastant controlat, perquè davant tenim bastant qualitat".

Per a la segona volta, el tècnic reconeix que l'equip té l'assignatura pendent de guanyar com a visitant: "És una de les coses en què pequem. Això ho fa també la joventut, quan vas a fora has de saber encaixar una mica els arbitratges, i veure on posa el llistó". En qualsevol cas ha recordat que el primer objectiu és la salvació: "Quan abans l'aconseguim, millor".

A cinc punts de les posicions d'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat en els 13 partits de la primera volta 21 punts gràcies a sis victòries –totes aconseguides a casa–, tres empats i quatre derrotes. Fora de Sant Cugat però només ha aconseguit tres empats i tres derrotes.

Actualment els equips que ocupen posició d'ascens a OK Lliga són el CP Alcobendas, que té 31 punts, el FC Barcelona Lassa B, que en té 30, però deixa la seva plaça lliure perquè no podria pujar; el City Lift Girona CH, amb 27 punts, i el CP Manlleu, amb 26 punts.