El PHC Sant Cugat guanya a Palafrugell i s'acosta a les posicions d'ascens

Els de Francesc Sucarrats guanyen 2-5 i ja són a només 1 punt del CP Alcobendas, pròxim rival a casa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja té llicència per somniar. Amb la permanència assegurada des de fa setmanes, el conjunt santcugatenc té entre cella i cella l'objectiu d'intentar l'ascens a OK Lliga, un objectiu que semblava poc probable fa només algunes jornades i que ara és més a prop que mai. 

Aquest dissabte 16 d'abril ha aconseguit la victòria en una de les pistes més complicades del campionat, la del CH Palafrugell. Ho ha fet amb claredat, per 2 gols a 5, amb 2 gols del seu màxim golejador, Pau Gilabert, un de Pablo Aguarón, un de Xavier Serrallonga i un de David Yepes.

Pel que fa als tres equips que ocupen la segona, tercera i quarta posició –les tres places d'ascens a OK Lliga–, el resultat més destacat ha estat la inesperada ensopegada del CP Alcobendas a casa contra el CP Vilanova (2-3). Aquest resultat permet al PHC Sant Cugat, cinquè a la classificació, situar-se a només un punt del conjunt madrileny. Classificació de Primera Divisió

Quatre finals

El FC Barcelona B, que no pot pujar a OK Lliga, lidera la classificació amb 47 punts, seguit de CP Manlleu (45), City Lift Girona CH (43) i CP Alcobendas (41), els tres equips que ocupen posicions d'ascens. PHC Sant Cugat i CHP Sant Feliu, amb 40 punts, són els altres dos equips que aspiren a l'ascens.

Queden quatre jornades decisives perquè acabi el campionat. El PHC Sant Cugat ha de rebre a casa el CP Alcobendas (23 d'abril) i el CP Vilanova (14 de maig), i ha de disputar fora dos partits, contra CP Tordera (30 d'abril) i contra FC Barcelona B (21 de maig).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem