El Patí Hoquei es jugarà l'ascens a l'OK Lliga en l'última jornada de lliga

El primer equip masculí pujarà a la màxima categoria estatal el pròxim dissabte si guanya a la pista del FC Barcelona Lassa B

Patí Hoquei Club Sant Cugat 6 - CP Vilanova 3

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Joan Farnés, David Yepes, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga –equip inicial-, Pablo Aguarón, Eloi Gaspar i Pablo Soler.

CP Vilanova: Joan Marc Escofet, Jordi Esteva, Jordi Aragonès, Adrià Salvadó i Pol Macià –equip inicial-, Rubén Gómez.

Gols: 0-1 Pol Macià (1'), 1-1 Pau Gilabert (4'), 2-1 Pau Gilabert (6'), 3-1 Joan Farnés (9'), 4-1 Xavi Serrallonga (16'), 4-2 Jordi Aragonès (18'), 5-2 David Yepes (31'), 6-2 Pablo Aguarón (40'), 6-3 Adrià Salvadó (44').

Àrbitres: Francisco Moreno Tudela i Saul Baños Fuertes.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 400 persones.

Jornada: 25a jornada de Primera Divisió d'hoquei sobre patins.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es jugarà l'ascens a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal, el pròxim dissabte, 21 de maig, a la pista del líder, el FC Barcelona Lassa B, en l'última jornada de lliga. Els vermell-i-negres no han pogut assolir matemàticament l'ascens, ja que el CHP Sant Feliu i el CP Alcobendas han guanyat els seus respectius partits, contra el FC Barcelona Lassa B (4-3) i el CP Manlleu (3-4). Però el PHC Sant Cugat també ha fet els deures i s'ha imposat (6-3), sense problemes, al CP Vilanova.

Yepes: "No es pot explicar la il·lusió que tenim de pujar a OK Lliga"

David Yepes, en una acció del partit FOTO: Haidy Blanch

David Yepes, jugador del PHC Sant Cugat, ha explicat després del partit que el FC Barcelona Lassa B "voldrà guanyar per ser campió de lliga, però nosaltres ens hi juguem l'ascens i ens hi va la vida. Anem a guanyar". Yepes també ha afirmat que "no es pot explicar les ganes i la il·lusió que tenim de pujar a OK Lliga. El primer equip femení també pot pujar a l'OK Lliga Femenina. Aquesta temporada la podem fer molt bonica. Espero que ho puguem aconseguir perquè el PHC Sant Cugat s'ho mereix".

2-0 en el partit d'anada

Una jornada més l'afició no ha fallat. 400 persones han donat suport a l'equip FOTO: Haidy Blanch

En el partit d'anada, el PHC Sant Cugat va superar el FC Barcelona Lassa B per 2 gols a 0. "Hem de defensar bé, no perdre pilotes en atac i acabar les jugades", detalla David Yepes.

El PHC Sant Cugat passa a ser tercer

Amb la victòria, el PHC Sant Cugat ha escalat una posició en la classificació i ara és tercer, amb 49 punts, amb 1 punt més que el CP Manlleu, i amb dos punts més que el CHP Sant Feliu i el CP Alcobendas. Els de Francesc Sucarrats són a 4 punts del FC Barcelona Lassa B i a 1 punt del CH Girona.

Cinc enfrontaments decisius

En la 26a i última jornada de lliga de Primera Divisió, els enfrontaments que decidiran els tres equips que pugen a OK Lliga (el FC Barcelona Lassa B no pot ascendir) són els següents: FC Barcelona Lassa B-FC Barcelona; CH Palafrugell-CH Girona; CP Tordera-CP Manlleu; CP Mieres-CHP Sant Feliu, i CP Alcobendas-CH Mataró.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem