Pablo Aguarón: el jugador insígnia que torna a casa per pujar a l’OK Lliga

Aguarón va començar a jugar, amb 6 anys, a l’escola d’iniciació del Patí Hoquei Club Sant Cugat

”El meu somni no és jugar amb el FC Barcelona o amb la selecció espanyola absoluta. El meu somni és jugar amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat a l’OK Lliga”. El passat mes de novembre, Pablo Aguarón va tornar a vestir-se de vermell-i-negre per ajudar el seu club a lluitar per ascendir a la màxima categoria estatal. I, ara mateix, l’equip està en zona d’ascens, quan falten dues jornades perquè acabi la Primera Divisió. “Mai no hem tingut tan a prop l’ascens a l’OK Lliga. Ho hem de donar tot”.

Ara mateix medita si la pròxima temporada compaginarà la feina, els estudis i l’hoquei sobre patins o se centrarà en la feina i els estudis.

La temporada passada, la 2014-2015, va jugar amb el Bassano, equip de la primera divisió italiana, la Serie A1. Però va marxar per centrar-se en els seus estudis (està estudiant un màster d’advocacia i un altre de fiscal).

Campió del món dues vegades

Té un currículum envejable. Ha estat campió del món sub-20, el 2009 i el 2011. També s’ha adjudicat l’europeu sub-17, el 2007; i s’ha penjat la medalla de bronze en l’europeu sub-17 del 2008 i en l’europeu sub-20 del 2010. Amb només 23 anys, el de Mira-sol també ha jugat quatre temporades (en dues etapes de dos anys) al Club Patí Vilafranca, a l’OK Lliga i a Primera Divisió. També ho ha fet al Club Patí Sitges, a Primera Divisió.

Aguarón va començar a jugar, amb 6 anys, a l’escola d’iniciació del PHC Sant Cugat, i després de passar per totes les categories va arribar al primer equip.

En clau personal:

-Com es defineix? Lluitador, disciplinari i ambiciós.

-Una virtut: sóc fort mentalment.

-Un defecte: extremista.

-Un esport: el tennis.

-Una il·lusió: pujar amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'OK Lliga.

-Un repte: fer un ironman.

-Un sentiment: empatia.

-Un lema: Work hard or go home (dona-ho tot o marxa a casa).

-Un país: Estats Units.

-Un viatge: Indonèsia.

-Un grup de música: Jarabe de Palo.

-Una pel·lícula: Gladiator.

-Un llibre: L'ombra del vent.

-Un heroi: Rafa Nadal.

-Un menjar: Suschi.

-Una beguda: Powerade.

-Un color: el blau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem