Rècord històric d'equips al Futbol Sala Sant Cugat

El club vermell-i-negre, amb 37 anys d'història, ha passat de 14 a 20 equips, amb 210 jugadors

Rècord històric d'equips en els 37 anys d'història del Futbol Sala Sant Cugat per aquesta nova temporada 2015-2016. El club vermell-i-negre ha passat de 14 a 20 equips, amb 210 jugadors. Els 6 equips més que enguany té el FS Sant Cugat són 1 benjamí, 2 infantils, 2 cadets i 1 juvenil. Els 20 conjunts, tots federats, són 2 benjamins, 3 alevins, 5 infantils, 5 cadets, 3 juvenils i 2 sèniors. El primer equip milita a la 3a Nacional (grup 2). El sènior A és l'únic que ja ha iniciat la temporada. La resta d'equips començaran el campionat de lliga el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre.

La presentació oficial dels 20 equips de Futbol Sala Sant Cugat s'ha fet aquest dissabte, 3 d'octubre, a la tarda, al Pavelló 3, davant unes 300 persones. Daniel Arrufat s'estrena com a nou coordinador esportiu del FS Sant Cugat, que té 23 entrenadors.

Durant l'acte, el club ha volgut reconèixer l'equip aleví A, que la temporada passada, la 2014-2015, es va adjudicar la lliga i va ascendir a 2a Divisió.

Palau: “El somni de fa uns anys s'ha fet realitat"

Jordi Palau i Eloi Rovira, en els parlaments. FOTO: Lali Puig

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat i també porter del primer equip.

En els parlaments, Jordi Palau s'ha mostrat orgullós que “el somni de fa uns anys és ara una realitat: any rere any el FS Sant Cugat creix a la ciutat. Som un club viu i se'ns reconeix”.

Sobre l'organització del Torneig Solidari Internacional, Palau ha assegurat que serà la nostra primera experiència organitzant una activitat solidària, però estem convençuts que serà un èxit perquè al FS Sant Cugat si fem coses, ens agrada fer-les bé. Palau també ha dit que per a nosaltres és un gran repte que a través del nostre esport puguem ajudar a conscienciar de les dificultats i malalties que qualsevol de nosaltres pot viure de ben a prop, especialment el càncer infantil.

Eloi Rovira ha destacat que “el projecte del FS Sant Cugat ha crescut quantitativament i qualitativament”.

Mi compañero de viaje, un exemple

A la presentació també hi ha assistit Andrea Martí, una de les tres representants de Mi compañero de viaje, un blog que explica com és la seva vida amb el càncer com a company. Aquesta iniciativa també col·labora amb la Fundació Eric Abidal, amb qui el FS Sant Cugat organitzarà el Torneig Solidari Internacional, el 5 i 6 de desembre, a la ZEM Rambla del Celler. Es tracta d'un torneig solidari per la lluita contra el càncer infantil i juvenil, en el que es jugarà en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem