El Sant Cugat Esport FC inicia dilluns la pretemporada amb dotze cares noves

Abans de començar la lliga el cap de setmana del 5 i 6 de setembre, el primer equip té previst jugar sis partits amistosos

El Sant Cugat Esport FC iniciarà la pretemporada el pròxim dilluns, 10 d’agost, i té previst jugar 6 partits de preparació abans de començar la lliga el cap de setmana del 5 i 6 de setembre. Els partits són: Besós Baron de Viver CF (2a Catalana)-Sant Cugat, el 15 d’agost; Sant Cugat-CD Masnou (3a Divisió), el 16 d’agost; Sant Cugat-UD Molletense (1a Catalana), el 22 d’agost; CD Carmelo (2a Catalana)-Sant Cugat, el 23 d’agost; Sant Cugat-UE Vilassar de Mar (1a Catalana), el 26 d’agost, i juvenil A UE Sant Andreu (Divisió d’Honor)-Sant Cugat, el 29 d’agost.

L'objectiu és l'ascens

L’entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, té molt clar quin és l’objectiu al campionat: “Volem lluitar per pujar. El 2016 és l’any del centenari del club i hem fet un projecte ambiciós. Aquest mateix missatge els he traslladat als jugadors. Aquesta plantilla l’he fet jo”.

12 fitxatges

El Sant Cugat Esport FC ha fet 12 incorporacions per a la pròxima temporada 2015-2016. Són el porter Robert Aguado (EE Guineueta, de 2a Catalana); els defenses Víctor Castro (Lloreda CF, de 2a Catalana), Víctor Barragan (Lloreda CF), Lluís Bassas (CE Premià, de 2a Catalana), Sergi Moyano (Can Buxeres CF, de 3a Catalana) i Marc Pérez (Singuerlín CF, de 3a Catalana); els mitjos Víctor Garay Pibe (UE San Ildefons, de 1a Catalana), Rafael José González Pepe (CD Montcada, de 2a Catalana), Albert Rosés (Can Buxeres CF), Javi Ruiz (EE Guineueta CF), Gerard Coronado (CE Premià, de 2a Catalana) i Fabian Sintes (Tecnofutbol CF, de 2a Catalana). Amb aquests fitxatges, el tècnic José Alcaraz dóna la plantilla per tancada.

Només segueixen 5 jugadors

Dels 38 jugadors que l’última temporada han jugat al primer equip tan sols en continuen 5. Són Ivan Romera, Rubén Sánchez, Sergio Rueda, Marc Rojas i Rubén Benítez. Aquests tres últims van fitxar en les últimes jornades. També s’incorporen al primer equip els juvenils del club Eric Pascual (porter), Marc Capel (defensa) i Víctor Caballer (davanter).

La lliga comença el 5 i 6 de setembre

En la primera jornada al grup 3 de Segona Catalana, el Sant Cugat Esport FC es desplaçarà al camp del Can Vidalet CF (el 5 o 6 de setembre), que aquesta temporada 2014-2015 ha acabat quart. A la ZEM Jaume Tubau els partits es jugaran diumenge a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem