El Sant Cugat Esport FC ofereix la seva cara més solidària en la presentació dels 33 equips

En una posada en escena espectacular, el club ha demostrat el seu compromís amb la solidaritat i els valors. També s'ha fet públic l'acord amb el Futbol Club Barcelona i el personatge del SantCu 2012, Segundo Naranjo

La presentació del Sant Cugat Esport FC, farcida de sorpreses. FOTO: Amanda Bernal La presentació del Sant Cugat Esport FC, farcida de sorpreses. FOTO: Amanda Bernal
Guillermo Amor en els parlaments. FOTO: Amanda Bernal Guillermo Amor en els parlaments. FOTO: Amanda Bernal
Segundo Naranjo, amb xandall, va rebre el guardó Personatge SantCu 2012. FOTO: Amanda Bernal Segundo Naranjo, amb xandall, va rebre el guardó Personatge SantCu 2012. FOTO: Amanda Bernal
Alguns dels membres de la junta directiva del Sant Cugat Esport FC que han fet possible la presentació. FOTO: Amanda Bernal Alguns dels membres de la junta directiva del Sant Cugat Esport FC que han fet possible la presentació. FOTO: Amanda Bernal
Si no la que més, la presentació solidària dels 33 equips del Sant Cugat Esport Futbol Club d'aquest divendres, 28 de setembre, ha estat una de les presentacions més espectaculars, amb clars missatges solidaris i de valors, música, llum, fum i focs artificials. Centenars de santcugatencs han omplert les grades de la ZEM Jaume Tubau.

Els 33 equips del Sant Cugat són els següents: primer equip masculí i femení; segon equip femení; 2 juvenils; 3 cadets; 1 cadet femení; 4 infantils; 1 infantil femení; 6 alevins; 7 benjamins; 4 prebenjamins, 1 patufet (escola) i el SantCu-ASDI, un equip integrat per persones amb deficiències físiques i psíquiques que compleix la seva tercera temporada. Els coordinadors esportius del club són Alberto Rodríguez (futbol-11); Miquel Bonamich (futbol 7); Tono Cadevall (futbol femení) i José Luís Duque (primer equip masculí), amb el suport de més de 60 entrenadors i monitors.

Compromís amb la solidaritat i els valors
A través de dues magnífiques escenificacions (amb una piràmide que treia fum, globus que els jugadors han acabat llançant al cel, un robot, un tren i un drac) més d'una seixantena de jugadors del futbol base del Sant Cugat Esport FC han refermat el compromís del club amb la solidaritat i els valors.

L'acte ha estat presidit, entre d'altres personalitats, per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Albert Marco, director del Consell Català de l'Esport; Guillermo Amor (exjugador del FC Barcelona) i Albert Puig, responsables del futbol base del Futbol Club Barcelona; Francesc Folguera, directiu i responsable de la comissió de futbol base de la Federació Catalana de Futbol; Ramon Agenjo, president de la Damm CF, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport Futbol Club.

Acord amb el Futbol Club Barcelona
Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha fet públic durant els parlaments l'acord de col·laboració que han signat el club esportiu local i el Futbol Club Barcelona, un conveni que, segons Santasusagna, “ens farà crèixer i ens farà ser millors”. Es tracta d'un acord per una temporada, però prorrogable any a any. Guillermo Amor ha assenyalat en els parlaments que aquest conveni “és un reconeixement a la vostra feina, que feu molt bé”. Amor ha qualificat la presentació de “meravellosa” i ha assegurat que “si ho feu tot igual que la presentació, amb la mateixa passió, il·lusió, ganes, entussiasme, alegria i treball en equip, teniu l'èxit assegurat”.

Respecte la presentació, Albert Puig, ha reconegut que “no m'esperava una presentació com aquesta. Ha estat fantàstica, emotiva, ben feta i no s'ha fet llarga. En futbol base mai havia vist una presentació com aquesta”. Quant a l'acord de col·laboració, Puig ha explicat que “cada temporada un o dos jugadors del Sant Cugat Esport FC venen al Barça. Els santcugatencs que hi són estan oferint un rendiment molt bo”. El de Cambrils va viure tres anys a Sant Cugat.

El conveni, a banda del ja conegut intercanvi de jugadors, donarà al Sant Cugat Esport FC l'oportonitat d'oferir formació esportiva als seus entrenadors per part del FC Barcelona, aixi com també assessorament administratiu, entre d'altres aspectes.

Albert Marco, director del Consell Català de l'Esport, també s'ha mostrat sorprès per la qualitat de la presentació solidària: “Ha estat espectacular i una sorpresa impactant”.

Segell SES
Llorenç Santasusagna també ha anunciat que el club treballa des de finals de la temporada passada per aconseguir el Segell SES (Sports Ethic Seal), que otorga la Fundació Itinerarium i que distingeix a entitats, clubs i federacions esportives dedicades a la formació en categories de base pel seu compromís i pràctica provada en el foment dels valors ètics. Santasusagna ha explicat que esperen disposar del Segell SES a finals d'aquesta temporada. El Sant Cugat i la Fundació Itinerarium també van signar un acord.

Segundo Naranjo, personatge del SantCu 2012
Segundo Naranjo, vinculat al Sant Cugat Esport FC des de 1978 en dues etapes (també va col·laborar en el CFU Mira-sol Baco), ha estat escollit enguany per una comissió del club com a personatge del SantCu 2012. En el que és la seva quarta temporada consecutiva en aquest segon període al club vermell-i-negre, Naranjo exerceix les funcions de delegat de l'equip infantil C del Sant Cugat. “No m'ho esperava. Aquest reconeixement no se'm oblidarà mai a la vida. Sempre agraïré al Sant Cugat aquest homenatge”, ha explicat Naranjo al TOT Sant Cugat. Naranjo, de 70 anys, ha assegurat que “m'agrada treballar pel Sant Cugat Esport FC i per la ciutat. Col·laboro desinteressadament per l'entitat pel que faci falta”.

Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC, ha assegurat en els parlaments de la presentació que el Personatge del SantCu 2012 “és una persona que estima a tothom i que tothom l'estima. És una gran persona a qui li tinc molt d'efecte i carinyo”.

Les fotos dels 33 equips, el divendres 5 d'octubre al Diari de Sant Cugat
Cal recordar que el Diari de Sant Cugat, en la seva edició del divendres 5 d'octubre, oferirà les fotografies dels 33 equips del club, les millors imatges de la nit i un extens reportatge. Els mitjans de comunicació locals TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat han col·laborat, una any més, en aquesta presentació dels equips del Sant Cugat Esport FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem