El Sant Cugat Esport FC, subcampió de la Copa Catalunya Amateur

El campió ha estat el CP San Cristóbal de Terrassa, que s'ha imposat en la tanda de penalts (2-3) després que el partit acabés amb un empat a 1 gol

Sant Cugat Esport FC 1 - CP San Cristóbal 1 (2-3 als penalts)

Sant Cugat Esport FC: Juanmi, Sergi, Víctor Castro, Lluís (Cabanas, 85'), Josevi (Aleix Béjar, 73'), Fernando, Rubén (Fabià, 60'), Sergio López (Rojas, 73'), Javi Ruiz (Uri Peix, 60'), Cane i Didi (Peke, 73').

CP San Cristóbal: Del Río, Pallàs, Cristian, Andreu, Edu García, Serna, Pablo, Kevin, Ruy Gama (Pau, 89'), Cabrera i Albert (Ao, 80').

Gols: 1-0 Cane (24'), 1-1 Cabrera (28').

Àrbitre: Alberto Hernández Ortiz. Els àrbitres assistents han estat Adrià Monferrer Miralles i Rubén Serra Sanz. El quart àrbitre ha estat Bernat Pedrol Vozmediano. L'àrbitre ha ensenyat targeta groga a Dídac (50') i Uri Peix (88'), del Sant Cugat Esport FC, i a Serna (70'), del CP San Cristóbal.

Instal·lació: Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, de Mollet del Vallès.

Públic: 300 espectadors.

El Sant Cugat Esport FC no ha pogut guanyar la final de la Copa Catalunya Amateur de futbol, que s'ha decidit en la tanda de penalts (2-3) i que s'ha endut el CP San Cristóbal de Terrassa. D'aquesta manera, els vermell-i-negres han aconseguit aquest 2016 guanyar la lliga del grup 3 de Segona Catalana amb el seu conseqüent ascens a Primera Catalana i el subcampionat de la Copa Catalunya Amateur 2016-2017, en l'any del centenari.

Els dos gols del partit s'han fet en la primera meitat. Cane ha fet l'1 a 0 en el minut 24, però el CP San Cristóbal ha reaccionat de pressa i ha empatat només quatre minuts més tard, en el 28. El primer període l'ha dominat el CP San Cristóbal, amb 3 ocasions clares de gol (en els minuts 11, 31 i 31), tot i que el vermell-i-negre Lluís ha xutat al travesser en el minut 39.

Així doncs, la tercera edició d'aquesta Copa Catalunya Amateur se l'ha endut el CP San Cristóbal, que aquesta temporada 2016-2017 també s'estrenarà a Primera Catalana. La primera la va guanyar el CE Manresa i la segona, el CF Suburense de Sitges.

Alcaraz: "Hem tingut massa respecte pel rival"

Acció de l'últim penal, que el Sant Cugat ha xutat a fora. FOTO: Àlex López Puig

José Alcaraz, entrenador del Sant Cugat Esport FC, ha explicat que "el resultat és just. Hem sortit molt nerviosos i amb massa respecte pel rival". Per la seva banda, Oliver Ballabriga, tècnic del CP San Cristóbal, ha assegurat que "en la primera part hem estat molt superiors, hem jugat molt bé i hem tingut ocasions".

Andreu Subíes, president de la Federació Catalana de Futbol, ha dit que, amb aquesta Copa Catalunya Amateur, "la federació vol que el futbol amateur tingui el seu reconeixement".

4 victòries i 1 derrota a la Copa Catalunya Amateur

El CP San Cristóbal, campió de la Copa Catalunya Amateur. FOTO: Àlex López Puig

Abans d'arribar a la final de la Copa Catalunya Amateur, el Sant Cugat Esport FC ha eliminat la FE Grama (1-1, 1-3 als penalts); el Sant Pons Atlètic (0-2); l'Esparreguera Athletic Club (0-4) i el Reus Deportiu B (2-1), en les semifinals. La Copa Catalunya Amateur l'han jugat els campions de lliga de Segona a Quarta Catalana de la campanya 2015-2016.
 

Comença la lliga de Primera Catalana

Una acció del partit entre el Sant Cugat Esport FC i el CP San Crsitóbal FOTO: Àlex López Puig

El Sant Cugat Esport FC estrenarà categoria, la Primera Catalana, al camp del FC Martinenc, el diumenge 4 de setembre, a les 12 hores. Els vermell-i-negres debutaran en el grup 1 davant un conjunt que la temporada passada va finalitzar la lliga en la 5a posició de 18 equips. El primer partit a casa el jugarà amb la UE Mollet CF, el dissabte 10 de setembre, a les 18 hores. Aquest sera el dia i l'horari oficial dels partits del Sant Cugat Esport FC a la lliga. Els vermell-i-negres, que van iniciar la pretemporada el 8 d'agost, no jugaran cap més partit de preparació.

La presentació dels equips del Sant Cugat Esport FC es farà el dissabte 24 de setembre, a la ZEM Jaume Tubau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem