El Sant Cugat FC B estrena categoria amb una victòria davant el Junior FC B

Els vermell-i-negres han estat superiors als blau-i-negres

El segon equip sènior masculí del Sant Cugat FC ha estrenat categoria, la 3a Catalana de futbol, amb una victòria (3-1) davant el Junior FC B, en un derbi on els vermell-i-negres han estat superiors. Els locals, que el passat diumenge 27 d'agost van perdre (2-1) amb el conjunt blau-i-negre en el partit pel tercer i quart lloc del Torneig Centenari del Junior FC, aquest dissabte, 2 de setembre, han sumat els seus primers 3 punts al grup 6 de 3a Catalana.

En els primers 9 minuts de partit, el Sant Cugat FC B ha disposat de 3 ocasions de gol que no ha sabut materialitzar, abans que l'àrbitre no hagi assenyalat un possible penal a l'àrea del Junior FC en el minut 12. Els vermell-i-negres encara han tingut dues ocasions més de gol, en els minuts 23 i 34. El primer xut del Junior FC entre els tres pals del Sant Cugat no ha arribat fins al minut 35. Abans d'arribar al descans, en el minut 42, els blau-i-negres també han gaudit d'una altra oportunitat de gol.

Les dues primeres ocasions acaben amb gol

El Sant Cugat FC B, que ha guanyat 3 gols a 1, ha estat superior al Junior FC B. FOTO: Lali Álvarez

Només començar el segon període, el tècnic visitant Joan Barber ha introduït 3 dels seus 5 canvis, i també, només començar, en el minut 2, el davanter centre Joel ha fet, de falta directa, el primer gol del partit. Tan sols 6 minuts més tard, el també davanter Simon Basanta ha fet el 2 a 0 en una jugada al contraatac. Els vermell-i-negres han fet els dos gols en les dues primeres ocasions de gol del segon temps. El Junior FC ha reaccionat amb un gol del lateral dret Josep Maria en el minut 17. El definitiu 3 a 1 també ha estat a la contra. L'ha fet Muriel en el minut 21. Ja amb aquest resultat, el Junior FC ha gaudit d'una molt bona ocasió de gol, mentre que el Sant Cugat FC s'ha apropat amb perill a porteria contraria en tres ocasions.

Josué Olmo: "Hem fet més mèrits per guanyar"

Josué Olmo, que ha debutat a la banqueta del Sant Cugat FC B, ha assegurat que "hem fet més mèrits per guanyar i hem tingut més la pilota. La primera part ha acabat amb 0-0, però hem generat ocasions per marcar". Per a Olmo, l'objectiu esportiu de l'equip per aquesta temporada 2017-2018 "és anar pas a pas. Tenim una plantilla de molta qualitat, però en aquesta categoria la qualitat no et dona punts. Hi ha equips molt veterans a la categoria i nosaltres això encara no ho tenim. Ens falta adaptar-nos. Hem d'anar partit a partit. Però, evidentment, la categoria l'hem de salvar".

Joan Barber: "El Sant Cugat FC B ha tingut fases de joc molt millors que nosaltres"

El derbi entre el Sant Cugat FC B i el Junior FC B ha estat molt esportiu. FOTO: Lali Puig

L'entrenador del Junior FC B, Joan Barber, que enguany s'estrena a la banqueta blau-i-negre, ha explicat que el Sant Cugat FC B "ha tingut fases de joc molt millors que nosaltres" i que l'objectiu esportiu de l'equip "és treballar per formar els jugadors, perquè creixin i tinguin l'oportunitat de jugar amb el primer equip. Hem d'estar tranquils, que el resultat no sigui el que ens marqui el camí, sinó que sigui la feina".

Sant Cugat FC B 3 – Junior FC B 1

Sant Cugat FC B: Jando, Cesc, Xexi, Capel, Baró (Marc Juan-Torres, 90'), Pla (Bidondo, 65'), Cañi (alcrudo, 69'), Víctor Basanta, Joel, Simon Basanta i Muriel.

Junior FC B: Arnau, Josep Maria, Oli (Nico, 46'), Jordi Molvinger (Gerard, 69'), Pol (Edu, 46'), Xavi, Lluc, Sergi Juan-Torres, Ranera, Meito (Amadeu, 46') i Víctor (Martí, 75').

Gols: 1-0 Joel (47'), 2-0 Simon Basanta (53'), 2-1 Josep Maria (62'), 3-1 Muriel (66').

Àrbitre: Jordi Marc Garcia Torres (Delegació del Baix Llobregat). Ha ensenyat targetes grogues als jugadors locals Simon Basanta (12') i Xexi (28' i 90´), i als visitants Ranera (47') i Lluc (56').

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 125 espectadors.

Jornada: 1a jornada de lliga del grup 6 de 3a Catalana de futbol.

El CFU Mira-sol Baco debuta amb una victòria

L'altre equip santcugatenc del grup, el CFU Mira-sol Baco s'ha estrenat a la lliga amb una victòria (2-1) contra La Románica CF, aquest dissabte, 2 de setembre, a la tarda, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol.

Segona jornada de lliga

En el segon partit del campionat, el Sant Cugat FC B visitarà el camp de La Románica CF, el diumenge 10 de setembre, a les 12 hores. El Junior FC B jugarà a casa davant l'Athletic Rubí CF, el diumenge 10 de setembre, a les 18.30 hores. I el CFU Mira-sol Baco visitarà el CE Llorençà FC, el dissabte 9 de setembre, a les 18 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem