El Valldoreix FC A, campió del Torneig del Centenari de futbol del Junior FC

En la final d'aquest campionat quadrangular, en el que hi han jugat els 4 clubs de Sant Cugat que militen a 3a Catalana, el Valldoreix FC A ha superat (2-1) al CFU Mira-sol Baco

El Valldoreix FC A s'ha adjudicat aquest diumenge, 27 d'agost, al vespre, el Torneig del Centenari de futbol del Junior FC, que podria tenir continuïtat en els pròxims anys. En la final d'aquest campionat quadrangular amb la participació dels 4 clubs de Sant Cugat que militen a 3a Catalana, el Valldoreix FC A ha guanyat (2-1) al CFU Mira-sol Baco. Els valldoreixencs han fet l'1 a 0 en el minut 33 de partit amb un gol de Jacobo, i en el minut 13 del segon temps l'equip de Mira-sol ha empatat amb un gol d'Alberto. Però tan sols 3 minuts després, el capità verd-i-blanc, Gabriel Torres, ha establert el 2 a 1 definitiu amb un gol de falta directa magistral.

En el partit pel tercer i quart lloc, el Junior FC B ha guanyat (2-1) al Sant Cugat FC B, partit que es tornarà a jugar el pròxim dissabte, 2 de setembre, a les 18 hores, a la ZEM Jaume Tubau, en la primera jornada de lliga del grup 6 de 3a Catalana.

En les semifinals, que s'han disputat aquest dissabte, 26 d'agost a la tarda, al Junior FC, el Valldoreix FC A ha superat al Junior FC B, per 1 gol a 4, mentre que el CFU Mira-sol Baco ha derrotat (2-1) el Sant Cugat FC B, que va ascendir la temporada 2016-2017.

Vargas: "L'objectiu és competir"

El Valldoreix FC A, el CFU Mira-sol Baco, el Junior FC B i el Sant Cugat FC B, els equips participants del torneig. FOTO: Albert Riera Velasco

Jose Ángel Vargas, que dirigirà el Valldoreix FC A per tercera temporada consecutiva, ha explicat que "vam iniciar la pretemporada el dilluns 21 d'agost i ens serveix per preparar la lliga. L'objectiu a la lliga és competir i un cop acabi la primera volta ens marcarem un objectiu. Vargas, que aquesta temporada també dirigirà el juvenil A del Junior FC, ha assenyalat que es tracta d'una "proposta molt bona i interessant".

Sergi Renieblas, responsable de la secció de futbol del Junior FC, ha lliurat un trofeu als 4 equips participants. Aquest ha estat un dels actes del centenari del Junior FC que organitza la secció de futbol.

La lliga comença el 2 i 3 de setembre

Gabriel Torres, capità del Valldoreix FC A, i Sergi Renieblas, responsable de la secció de futbol del Junior FC. FOTO: Albert Riera Velasco

Els segons equips del Sant Cugat FC i el Junior FC s'enfrontaran en la primera jornada de lliga del grup 6 de 3a Catalana. El Junior FC va finalitzar la lliga 2016-2017 del grup 6 de 3a Catalana en la 15a posició de 18 equips, amb 38 punts i un balanç de 10 victòries, 8 empats i 16 derrotes.

L'altra conjunt santcugatenc d'aquest grup 6, el CFU Mira-sol Baco, iniciarà la lliga rebent La Románica CF, el dissabte 2 de setembre, a les 18 hores, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. El CFU Mira-sol Baco, que torna al grup 6 després de jugar la campanya 2016-2017 en el grup 7, va finalitzar la lliga en la 10a posició de 18 equips, amb 46 punts i un balanç de 12 victòries, 10 empats i 12 derrotes.

Per la seva banda, el Valldoreix FC A iniciarà la lliga del grup 11 de 3a Catalana al camp de la UDA Gramanet, el diumenge 3 de setembre, a les 12 hores. La temporada passada, la 2016-2017, l'equip va finalitzar 6è de 17 equips amb 47 punts i un balanç de 12 victòries, 11 empats i 9 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem