La portera Norma Méndez i la defensa Eli Martínez, primers reforços del Sant Cugat FC

Tono Cadevall i el nou entrenador del primer equip, Toni Polidano, estan treballant per incorporar entre 3 i 4 jugadores més

Norma Méndez Ruiz Meru, portera del primer equip del RCD Espanyol a Primera Divisió Nacional (la màxima categoria estatal), i la defensa lateral Eli Martínez Atsuara, que ve del CE Sabadell FC A, equip que aquesta temporada ha descendit de 2a Nacional a Preferent, són les dues primeres incorporacions del primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club, que després d'aconseguir l'ascens aquesta temporada 2016-2017, la pròxima campanya jugarà a Preferent. Meru és una portera experimentada de 29 anys que les dues últimes temporades ha jugat al RCD Espanyol, abans de fer-ho amb el CD San Gabriel. Meru és una portera que coneix molt bé el nou entrenador del Sant Cugat FC, Toni Polidano Poli, que ja la va tenir en la seva etapa com a entrenador del primer equip del RCD Espanyol.

Tono Cadevall, director tècnic esportiu de l'àrea femenina del Sant Cugat FC, i el nou entrenador del primer equip, Toni Polidano, estan treballant per incorporar entre 3 i 4 jugadores més.

Continuen 14 futbolistes

Les 14 jugadores que seguiran al primer equip són les porteres Dani Bermeo i Tamara Martín; les defenses Elena Monsolís, Elena Arxer, Judit Albella, Sara Zauner; les mitjos Lara Claramunt, Adriana Mariné, Lídia Rubio i Marta Feliu, i les davanteres Sílvia Bertolín, Noemí Poyato, Alex Palencia i Eli Romero, que el pròxim dijous 6 de juliol s'operarà d'una lesió de lligaments encreuats i menis d'un genoll. D'aquesta manera, Tono Cadevall demostra, una vegada més, la seva aposta per les jugadores formades al club.

Per la seva banda, Paula Pol Pauleta, Maria Colmenero, Andrea Martínez i Olivia Ramos passaran a jugar amb el segon equip, que milita a Primera Divisió. L'única jugadora que no seguirà és Alèria Garcia, que per motius d'estudis no pot continuar.

La pretemporada, el 21 d'agost

El Sant Cugat FC iniciarà la pretemporada el 21 d'agost i el primer partit de preparació serà el dissabte 26 d'agost, a la ZEM Jaume Tubau, contra el CD Sant Gabriel, conjunt de Segona Nacional. La primera jornada de Preferent es jugarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre.

El Sant Cugat FC ja té 6 equips femenins

El Sant Cugat FC continua apostant pel futbol femení. El club passarà a tenir un equip més que la temporada passada, la 2016-2017, amb un nou aleví-infantil. Així, els 6 equips que la pròxima campanya 2017-2018 defensaran el Sant Cugat FC són 2 sèniors, 1 cadet-juvenil, 2 infantils-alevins i 1 prebenjamí-benjamí-aleví.

Toni Polidano, nou entrenador del femení A

Toni Polidano Lison, esportivament conegut amb el nom de Poli, és l'entrenador que la pròxima temporada 2017-2018 dirigirà el primer equip femení del Sant Cugat FC. El tècnic de Mira-sol, tot i que ara viu a Rubí, va iniciar aquesta campanya 2016-2017 (segona temporada consecutiva) entrenant el primer equip del RCD Espanyol, però en el mes de novembre va ser cessat. Amb l'equip blanc-i-blau, Poli va ser dues vegades subcampió de la Copa Catalunya Femenina. Poli, de 49 anys, té una llarga experiència com a tècnic d'equips femenins, ja que també ha entrenat el Levante Las Planas FC, a Segona Divisió Nacional; el Cerdanyola del Vallès FC, també a Segona Divisió Nacional, i l'Escola de Futbol Bonaire, a Preferent.

Aquesta temporada 2016-2017, Poli ha entrenat l'equip aleví B del Junior FC, club en el que també ha fet tasques de suport en el benjamí E. La campanya 2017-2018 també seguirà preparant equips de base del Junior FC. Poli també ha dirigit equips de futbol base en el CFU Mira-sol Baco, el FC Palau-solità i Plegamans i l'European International School of Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem