El Sant Cugat FC femení estrena categoria al camp del CD Fontsanta-Fatjó

El primer equip, amb set incorporacions, visita el tercer millor equip de la temporada passada a Preferent

El primer equip femení del Sant Cugat FC estrena categoria, la Preferent, aquest diumenge, 17 de setembre, a les 17.30 hores, al camp del CD Fontsanta-Fatjó, de Cornellà de Llobregat. Després d'aconseguir l'ascens de Primera Catalana a Preferent la temporada passada, la 2016-2017l'ascens de Primera Catalana a Preferent la temporada passada, la 2016-2017, les vermell-i-negres, que van ser campiones del grup 1 amb 82 punts i un balanç de 27 victòries, 1 empat i 2 derrotes, s'enfrontaran a un CD Fontsanta-Fatjó que va acabar tercer classificat d'entre 16 conjunts de Preferent, i va sumar 62 punts i un balanç de 19 victòries, 5 empats i 6 derrotes.

7 fitxatges

Per aquesta nova campanya, el Sant Cugat FC ha fet 7 incorporacions: Són la portera Norma Méndez (RCD Espanyol A, de 1a Nacional); les defenses Eli Martínez (CE Sabadell FC, de Preferent), Ana Maria Sarro (Levante Las Planas FC, de 2a Nacional) i Nerea Oñate (Cerdanyola Vallès FC, Preferent); Nina Riera (la temporada passada no va jugar a cap equip) i Matere García (Corcisa, 1a Catalana de futbol sala), i la davantera Ari Forment (CE Seagull, de 2a Nacional). També cal destacar que Carlota Benet, que juga al mig del camp, ha pujat del segon al primer equip.

Continuen 11 jugadores

Respecte a l'equip de la temporada passada, segueixen 11 jugadores. Són la portera Tamara Martín i les jugadores Eli Romero (que s'està recuperant d'una lesió de lligament encreuat i menisc del genoll esquerre), Sara Zauner, Elena Monsonís, Elena Arxer, Lidia Rubio, Marta Feliu, Alex Palencia, Noemí Poyato, Judit Albella i Lara Claramunt.

No continuen la portera Dani Bermeo i les jugadores Andrea Martínez, Paula Pol, Adriana Mariné, Sílvia Bertolín i Alèria Garcia, mentre que Maria Colmenero, Olivia Ramos i Paula Gómez passen a jugat al segon equip.

La pretemporada

El Sant Cugat FC, que va començar la pretemporada el 21 d'agost, ha jugat 5 partits de pretemporada amb un balanç de 2 empats, a casa amb el Levante Las Planas FC, de 2a Nacional, i a fora amb el CD Sant Gabriel B de Preferent, i 3 derrotes, a casa contra el RCD Espanyol B de 2a Nacional i l'equip cadet-juvenil de 1a Divisió del CF Damm, i a fora amb el Pallejà CF de 2a Nacional.

El cos tècnic del primer equip està integrat per Toni Polidano (primer entrenador), Tono Cadevall (segon entrenador), César Cidraque (preparador físic) i Sergi (fisioterapeuta).

La secció femenina creix

La secció femenina del Sant Cugat FC segueix creixent i aquesta temporada 2017-2018 tindrà un equip més, un infantil-aleví. Els 6 equips femenins del Sant Cugat FC són 2 sèniors, 1 cadet-juvenil, 2 infantils-alevins i 1 prebenjamí-benjamí-aleví. Una temporada més, Tono Cadevall serà el director tècnic esportiu d'aquesta secció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem