El sènior femení del Qbasket aconsegueix la permanència

Una àmplia victòria contra el CB Blanes (71-39) assegura la permanència de les jugadores del Qbasket al tercer dels partits dels play-off

QBasket Sant Cugat 71 – CB Blanes 39

QBasket Sant Cugat: B. Cervantes (14), G. Coll (9), L. Benedicto (20), J. Benedicto (7), A. Renalias (11) –cinc inicial–, I. Robirosa (1), M. Olivella (1), C. Castello, C. Garcia (1), J. Uranga (7) i M. Aguilar

CB Blanes: P. López (2), J. Roura (8), M. Corretgé (4), P. Bachiller (10), M. Rincón (4) –cinc inicial–, M. Torrento, C. Amaro (1), M. Sánchez (2), S. Nualart (2), L. Pares (2), S. Gutierrez (3) i M. Kiemde (1)

Parcials: 22-9, 17-9 (39-18), 19-12 (58-30), 13-9 (71-39)

Àrbitre: A. Garcia. Àrbitre auxiliar: A. Motos

Instal·lacions: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

Espectador/es: 120 persones

Després d'una primera derrota a casa (50-60), i d'una victòria a Blanes (49-59), el sènior femení A del Qbasket Sant Cugat assegura la permanència a 2a Catalana amb una sobrada victòria (71-39) en el 3r i últim partit dels play-off contra el CB Blanes. El factor camp els jugava a favor, però van arrencar malament. Tanmateix, a cada nou partit han incrementat el rendiment i han millorat enormement la seva actitud, passiva fa dues setmanes, però imponent durant el partit d'avui, diumenge 5 de juny, on les santcugatenques s'han demostrat clarament superiors des del minut 1, fent gala del seu millor estil de joc.

Han sortit a per totes

Les jugadores han fet lluir elseu millor joc FOTO: Haidy Blanch

Que en un primer quart de bàsquet femení un equip anoti 22 punts no és quelcom que es vegi cada dia. Això, però, ha estat símptoma de l'energia amb què les jugadores del Qbasket han saltat a la pista de joc. Serenes, convençudes de si mateixes i, sobretot, contundents, és la millor forma de definir l'actitud de les jugadores. Una alenada d'aire fresc que res té a veure amb el primer partit d'aquests play-offs. Un joc gaudit, precís i dinàmic en atac, i tenaç en defensa. S'han emportat tots els rebots, han lluitat cada pilota, i no han baixat la intensitat en cap moment, cosa que s'ha reflectit en el marcador, que en tot moment ha estat clarament favorable. Així doncs, l'esforç ha donat el seu fruit, i les santcugatenques s'han emportat una victòria merescuda, enfront d'un CB Blanes erràtic, desorganitzat i poc ambiciós. Val a dir, també, que l'arbitratge -molt permissiu i durament criticat per l'afició visitant- ha afavorit a les locals en diverses ocasions.

Una graderia molt animada

Com a fet destacat, des de Blanes ha vingut un autobús sencer d'aficionats i aficionades, que no han parat d'animar en tot moment, amb ajut de tambors i botzines. A part, la graderia s'ha acabat d'omplir amb diversos jugadors i jugadores d'altres equips del Qbasekt, com és el cas del cadet femení, que ha vingut a donar suport a la seva segona entrenadora i jugadora del sènior, la Gal·la Coll.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem