Els resultats esportius del cap de setmana

El Futbol Sala Sant Cugat i el femení de la UE Sant Cugat aconsegueixen la permanència

El sènior del Futbol Sala Sant Cugat ha acabat la lliga assegurant-se la permanència a 3a Nacional, la quarta categoria més important del futbol sala estatal. Ho ha fet després de guanyar per 8 a 6 al CFS Mare Molas Reus, un rival directe per eludir el descens.

El femení de la UE Sant Cugat segella la permanència

L'equip femení de la Unió Esportiva Sant Cugat s'ha assegurat la permanència amb la victòria d'aquest diumenge, 29 de maig, contra el Nou Bàsquet Olesa (42-53), en el segon partit de la fase permanència.

El Qbasket Sant Cugat femení, després de guanyar a la pista del CB Blanes (49-59) ha recuperat la possibilitat de mantenir la categoria, que es decidirà en un tercer i definitiu partit a Sant Cugat.

El Junior FC femení d'hoquei perd les semifinals

Després de perdre les semifinals del play-off per 1 a 0 contra el Club de Campo, el Junior FC femení es va quedar fora de la lluita pel títol de lliga. Un títol que finalment ha aconseguit el SPV Complutense.

Final de temporada pel futbol masculí

El Sant Cugat Esport FC i el Junior FC han finalitzat aquest diumenge la temporada. Els de vermell-i-negre han guanyat la lliga, i pugen a Primera Catalana, mentre que els de blau-i-negre han acabat en 6a posició.

Divendres, 27 de maig

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Club de Campo 1 -Junior FC 0

Dissabte, 28 de maig

-FUTBOL SALA: FS Sant Cugat 8 - CFS Reus 6

-BÀSQUET FEMENÍ: CB Blanes 49 - Qbasket Sant Cugat 59

Diumenge, 29 de maig

-FUTBOL: CD Fontsanta-Fatjó 3 - Sant Cugat Esport FC 1

-FUTBOL: CE Olímpic Can Fatjó 2 - Junior FC 0

-BÀSQUET FEMENÍ: Nou Bàsquet Olesa 42 - UE Sant Cugat 53

Més informació
 
Comentaris

Destaquem