El setè Torneig Special Hockey, dissabte al Junior FC

El campionat d'hoquei sobre herba, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual, començarà a les 16.30 hores i hi participaran 13 equips

El Junior FC acull aquest dissabte, 31 d’octubre, a partir de les 16.30 hores, la ja setena edició del Torneig Special Hockey, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual. En el torneig hi participaran 13 equips i també hi haurà un partit d’exhibició entra la selecció espanyola absoluta femenina i el primer equip femení del Junior FC. En aquest campionat d'hoquei sobre herba també hi col·labora la Federació Catalana de Hockey.

2 categories

El Grup Catalònia, l'entitat organitzadora, ha establert 2 categories. En la negre, en la que hi competiran els conjunts de més nivell, hi jugaran el FC Barcelona, l'Atlètic Terrassa HC, l'RC Polo, el Junior FC-Torremar 1, i el Junior FC-Canigó, i en la blava, de menys nivell, ho faran l'Atlètic Terrassa HC-Heura, l'RC Polo, el FC Barcelona-Paideia, el Catalònia, el Club Egara-Fupar, el Jeroni de Moragas, el Junior FC-Torremar 2, i el Junior FC-Aspasur.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem