El Torneig de Pàdel Ajudem els Altres dóna 10.000 euros a la Fundación Federica Cerdá

L'organitzador, el restaurant Masia Sant Cugat ha lliurat els premis als campions i subcampions d'aquesta competició solidària que s'ha jugat al Junior FC amb 192 parelles participants

El setè Torneig de Pàdel Masia Sant Cugat Ajudem els Altres ha lliurat aquest divendres, 9 d'octubre, a la nit, al restaurant Masia Sant Cugat, els premis als campions i subcampions d'aquesta competició solidària. El campionat, no federat, que s’ha celebrat, un any més, al Junior FC, del 26 de setembre al 3 d’octubre, hi han participat 192 parelles.

Els campions d'aquesta setena edició

En el sopar-lliurement de premis, que s'ha fet a Masia Sant Cugat, hi ha hagut més de 300 persones. FOTO: Lali Puig

Els campions d'aquesta setena edició han estat Nacho Álvarez-Xavi Maresma (1a Categoria Masculina); Macarena Rodríguez-Alma Hidalgo (1a Categoria Femenina); Dani Martínez-Javi Gargallo (2a Categoria Masculina); Sandra Solé-Judith Gómez (2a Categoria Femenina); Víctor Giol-David Llop (3a Categoria Masculina); Gloria Druguet-Elisenda Canals (3a Categoria Femenina); Patricia González-Gabi Claperas (2a Categoria Mixta), i Judith Gómez-Enric Verdú (3a Categoria Mixta).

La parella integrada per Pablo Naredo i Nacho Pastorino han estat els campions d'una nova edició del torneig Padel Kids, adreçat a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, i que es va jugar el dissabte 3 d'octubre.

10.000 euros per a la Fundación Federica Cerdá

Les autoritats en els parlaments. FOTO: Lali Puig

En aquesta ocasió, l'associació que s'ha beneficiat de l'aportació econòmica que fa cada any el torneig és la Fundación Federica Cerdá, una entitat privada santcugatenca sense ànim de lucre. Enguany, la quantitat ha estat de 10.000 euros. Fins al moment, les 7 associacions en les quals ha col·laborat aquest campionat de pàdel són ASDI, Cáritas, Fundació Privada Iván Mañero, Fundació Small, Invest for Children, Fundació Projecte Aura i Fundación Federica Cerdá.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo sobre la fundació i el seu president, Federico González Cerdá, ha assenyalat que “amb els diners que ens heu aportat, entre 12 i 14 nens podran fer un tractament durant un any a les nostres instal·lacions a Sant Cugat”.

L'acte, que ha estat amenitzat amb l'actuació d’Alejandro Abad i en el que hi han assistit més de 300 persones, ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Javier Muñoz, director de Masia Sant Cugat; Imma Homs, relacions públiques del club Junior FC; Federico González Cerdá, president de la Fundación Federica Cerdá, i Tony Navarro, director del torneig i de la secció de pàdel del Junior FC.

El TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat són, un any més, una de les empreses patrocinadores del torneig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem