El Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als bons hàbits...' ja és un referent

Hi han participat uns 250 escolars d'entre 1r d'ESO i 2n de Batxillerat

Uns 250 joves estudiants d'entre 1r d'ESO i 2n de Batxillerat han participat la nit d'aquest dissabte, 6 de maig, en la quarta edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als bons hàbits...'. Es tracta d'una jornada, sobretot, lúdica i formativa, en què tots els joves han participat en diferents tallers de sensibilització de bons hàbits saludables, que ha dissenyat per aquesta activitat l'empresa 1 segon. Per segon any consecutiu, aquesta activitat ha estat patrocinada per la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat, i també ha comptat amb la col·laboració de l'empresa VAS.

24 equips participants

 Els estudiants de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat, a la ZEM La Guinardera. FOTO: Cedida

Hi han participat 24 equips (hi ha hagut equips que s'han hagut de quedar en llista d'espera), el màxim d'equips que ha fixat l'organització, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La iniciativa s'ha adreçat a joves santcugatencs d'entre 12 i 18 anys. El grup de 1r a 3r d'ESO ha jugat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 21 a 00.00 hores, amb 12 equips, mentre que el de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat, a la ZEM La Guinardera, de 22 a 1 hores, també amb 12 equips. Aquesta ha estat la segona edició consecutiva en què aquesta jornada es fa en dues instal·lacions esportives municipals. En les dues primeres edicions només es feia a Can Magí.

Cal destacar la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat; Núria Subirà, coordinadora d'estudis del segon curs del Grau de Fisioteràpia de les Escoles Universitàries Gimbernat; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat; Joan Carles Galofré, vicepresident de la PB Sant Cugat, i Xavier Requeno, gerent de l'empresa Teampartners.

Premis

 Els estudiants de 1r a 3 d'ESO, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. FOTO: Cedida

L'organització ha lliurat diferents premis als equips participants. El Shoot Goal ha estat l'equip que ha demostrat més implicació en els tallers de conscienciació; el Tuercebotas i el Buhos, els conjunts que ha demostrat més fair-play en el torneig de futbol 7, i el Friends i Aparell Gol-gi, als equips amb els noms més originals.

Els guanyadors del torneig de futbol

Els tres primers classificats de 1r a 3r d'ESO han estat Complement Directe, Class Team i Toys Juniors, mentre que els tres millors de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat han estat Futbol Art, Jabatos Cascaos i Hacunna Matata.

Galofré: "És un referent entre els joves"

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha assenyalat que "hem consolidat aquesta activitat de forma absoluta, és un referent entre els joves".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem