El TOT Sant Cugat debat la situació de l'esport local

El debat, obert a la ciutadania, forma part del cicle 'La ciutat a fons' i es farà el dimecres 5 d'octubre, a les 19 hores, a la Casa de Cultura

L'esport a Sant Cugat serà el protagonista del pròxim debat del cicle 'La ciutat a fons' que organitza el TOT Sant Cugat amb el patrocini de Sorea i la col·laboració de l'Ajuntament. El debat, obert a tothom, se celebrarà el dimecres 5 d'octubre, a les 19 hores, a la Casa de Cultura.

Els temes que es tractaran

Gemma Mengual participarà en el debat. FOTO: David Molina

Alguns dels temes a debat serà la falta d'instal·lacions esportives municipals, el model de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) en l'esport escolar, el model esportiu de Sant Cugat, la funcionalitat del Consell Sectorial d'Esports, l'acord de bon veïnatge entre l'Ajuntament i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, la falta de patrocinadors als clubs, el moment que travessa la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i el creixement de l'associació Sant Cugat Creix.

En aquest debat hi participaran, entre altres agents vinculats al món esportiu santcugatenc, directius de clubs, esportistes, representants de partits polítics. A més, tots els assistents podran donar la seva opinió. Han confirmat la seva presència Gemma Mengual, nedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, i Ivan Corretja, representant d'esportistes d'elit.

Posteriorment al debat, el TOT Sant Cugat publicarà un reportatge sobre la situació de l'esport de Sant Cugat en totes les seves perspectives.

Aquest serà el segon debat que organitza el TOT Sant Cugat en els últims anys per conèixer l'opinió dels santcugatencs sobre l'esport de Sant Cugat. El darrer va ser el març del 2014.

El cicle de debats 'La ciutat a fons' ja ha tractat educació, Valldoreix, seguretat, Mira-sol i la Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem