El Valldoreix FC manté el bloc de jugadors que li va donar l'ascens a 2a Catalana

Són baixa, per diferents motius, 6 jugadors, i l'únic fitxatge que s'ha fet fins ara és Imanol López, de la FP CE Júpiter B, equip de 3a Catalana

En la seva estrena a 2a Catalana de futbol, el Valldoreix FC manté el bloc de l'ascens. De moment, la plantilla 2018-2019 està integrada pels següents jugadors: Manel Torrents i Joaquín Torres (porters); Ignacio Gesa, Jorge Giner, Carlos Belmar, Borja Valls, Jordi Morciego i Marc Alegret (defenses); Agus Prats, Álvaro Bretons, Nico Olóndriz, Mario Cortiles, Víctor Pizarro, Gaby Torres i Manuel Valenzuela (mitjos), i Nico Krattli, Jan García-Plana i Jacobo Fernández.

Són baixa, per diferents motius, 6 jugadors: Quimo Torres, Federico Doria, Ramon Maristany, Estanis Figuerola, Julien Calvas i Juan Reguart.
 

Imanol López, l'única incorporació

L'única incorporació que ha fet, fins al moment, el Valldoreix FC és Imanol López Gómez, que prodedeix de la FP CE Júpiter B, de 3a Catalana. És un mitja punta de 20 anys. Durant la pretemporada, l'entrenador del Valldoreix FC, José Andrés Vargas, tindrà a prova diferents jugadors nous, així com futbolistes del segon equip i del juvenil del Valldoreix FC.
 

La pretemporada comença el dilluns 13 d'agost

El Valldoreix FC, que iniciarà la pretemporada el dilluns 13 d'agost, jugarà 4 partits de pretemporada, tots fora de casa, contra la UD Sector Montserratina (3a Catalana), el dissabte 18 d'agost; CF Sant Just Desvern (2a Catalana), el dimecres 22 d'agost; UE Sabadellenca (2a Catalana), el dissabte 25 d'agost, i el Juventud 25 de Septiembre (3a Catalana), el diumenge 25 d'agost.
 

Vargas: "L'objectiu és la permanència, que sabem que serà molt difícil"

Jose Andrés Vargas, que dirigirà el primer equip del Valldoreix FC per quarta temporada consecutiva, ha assegurat que l'objectiu no és altra "que el d'arribar als 44 punts al més aviat possible. L'objectiu és la permanència, que sabem que serà molt difícil. A casa hem d'assolir un mínim de 30 punts, ha de ser un fortí". El segon entrenador de Vargas serà Ángel Zapata, fins ara delegat de l'equip.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem