El Voleibol Sant Cugat guanya a Torrelavega i és encara més a prop de l'ascens

El conjunt santcugatenc aixeca un 2-1 en contra i s'imposa al 'tie break'. És líder amb 8 punts de 9 possibles

El DSV CV Sant Cugat cada vegada és més a prop d'aconseguir el tan desitjat ascens a Superlliga 1. Aquest dissabte 2 d'abril el conjunt santcugatenc ha superat el CV Torrelavega per 2 sets a 3 i suma amb aquesta la seva tercera victòria consecutiva a la fase d'ascens. Una fase d'ascens que lidera amb 8 punts, amb 5 d'avantatge sobre Motorsan Guadalajara i Cuesta Piedra Santa Cruz –els dos amb un partit menys–, quan arribem a l'equador de la lligueta.

Les de Rafa Ruiz han obtingut la victòria després d'aixecar un 2-1 en contra i d'haver salvat una pilota de set que hauria suposat el 3-1 per a les locals. En el tie break les santcugatenques s'han imposat per 12-15, deixant al Torrelavega molt tocat i amb tan sols 1 punt a la classificació. És la setzena victòria del DSV CV Sant Cugat de forma consecutiva a la lliga.

"Ha estat un partit de molta tensió, perquè elles necessitaven guanyar per seguir en la lluita i nosaltres vèncer per sumar 3 punts que ens acostaven molt a l'ascens", ha explicat l'entrenador Rafa Ruiz. "Són 2 punts d'or. Sumar fora és molt difícil, de fet cap equip havia sumat cap punt fora fins que ho hem fet nosaltres. Són dos punts vitals en una pista molt difícil".

Tres partits per acabar la fase d'ascens

A l'espera del que facin Cuesta Piedra Santa Cruz i Motorsan Guadalajara, que juguen aquest diumenge a Tenerife, el DSV CV Sant Cugat podria plantar-se a la quarta jornada amb la possibilitat de segellar gairebé de forma matemàtica l'ascens de categoria. Sigui quin sigui el resultat l'entrenador ha assegurat però que "hem de guanyar i esperar, però primer guanyar".

En el pròxim partit, el diumenge 10 d'abril, les santcugatenques visitaran la pista del Motorsan Guadalajara. En la següent jornada, el 16 d'abril, el partit serà a Tenerife, contra el Cuesta Piedra Santa Cruz. L'última jornada la disputaran a casa contra el CV Torrelavega, el 23 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem