Segona victòria a la fase d'ascens d'un gran Voleibol Sant Cugat

Les santcugatenques són líders en solitari a la fase d'ascens a Superlliga 1 amb 6 punts de 6 possibles

DSV CV Sant Cugat 3 - CV Cuesta Piedra 0

DSV CV Sant Cugat: M. Sanchís, A. Cardona, P. García, S. Julián, J. Bonet, C. Borja i A. García (lliure).

CV Cuesta Piedra: L. Martín, S. Rizzetto, A. Fernández, W. Banguero, M. López, M. Fernández i D. Gestoso (lliure) –equip inicial– V. Amoedo, I. Carazo

Sets: 25-15 (21'), 25-17 (21'), 27-25 (29')

Àrbitre: Antonio Martínez Obón

2ª jornada de la fase d'ascens a Superlliga 1. Pavelló Municipal de Valldoreix, 200 espectadors

El DSV CV Sant Cugat continua amb la directa posada cap a Superlliga 1, després de superar el CV Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife per un clar 3-0, aquest dissabte 19 de març a la tarda. És la quinzena victòria que aconsegueix de forma consecutiva al campionat de lliga, i la segona que suma a la fase d'ascens, una fase d'ascens que lidera en solitari amb 6 punts.

Les de Rafa Ruiz han fet tota una demostració de potencial contra un dels millors equips del campionat, un Cuesta Piedra Tenerife que venia de guanyar al CV Torrelavega en la primera jornada. Les locals han guanyat sense dificultats els dos primers sets, cometent molt pocs errors i impedint que les jugadores insulars més determinants, Maria Fernández i Wanda Banguero, entressin massa en joc.

En el tercer set la veterana central del conjunt tinerfeny ha aparegut i ha fet molt mal a la xarxa. Les visitants han dominat en el marcador però no han sabut tancar el set amb un 21-24 a favor. El Voleibol Sant Cugat, que es troba en un moment de confiança altíssim, ha igualat i ha acabat imposant-se 27-25.

Rafa Ruiz: "L'equip ha estat perfecte"

La capitana Júlia Bonet davant de la veterana Maria Fernández FOTO: Lali Puig

Si la setmana passada feia autocrítica i reconeixia que l'equip, malgrat la victòria, no havia estat bé; en aquesta l'entrenador, Rafa Ruiz, ha assegurat que les seves jugadores han fet un gran partit: "Teníem molt clar com havíem de jugar i ha sortit perfecte. L'equip ha estat perfecte i ha comès molt pocs errors".

Ruiz però posa el peu en el fre i alerta que encara no s'ha guanyat res: "Guanyar 3-0 contra equips d'entitat parla de com estem de forts, i de la clara aspiració que tenim de jugar a Superlliga 1. Són dues victòries que ens marquen el camí però hem de seguir treballant fort i dur perquè aquestes dues victòries serveixin d'alguna cosa més endavant".

Classificació i calendari

Amb la victòria d'aquest dissabte, sumada a la passada aconseguida en la primera jornada contra el Motorsan Guadalajara, el DSV CV Sant Cugat és primer amb 6 punts, amb 6 sets a favor i cap en contra. El CV Cuesta Piedra és segon amb 3 punts, 3 sets a favor i 4 en contra. Motorsan Guadalajara i CV Torrelavega, encara sense puntuar, juguen aquest diumenge 20 de març l'altre partit d'aquesta segona jornada.

En la pròxima jornada, el 2 d'abril, el Voleibol Sant Cugat juga a la pista del CV Torrelavega. Després s'enfrontarà a Motorsan Guadalajara, el 10 d'abril, i a CV Cuesta Piedra, el 16 d'abril. Acabarà la fase d'ascens jugant com a local novament contra el CV Torrelavega, el pròxim 23 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem