El waterpolo femení fa història

Han estat la gran revelació d'aquests Jocs Olímpics. L'equip de waterpolo femení, que debutava a la competició, guanya la plata després de perdre a la final amb els Estats Units (8-5). Com tants altres, l'equip s'entrena al CAR de Sant Cugat

La selecció espanyola de waterpolo, integrada per nou jugadores catalanes –sis d'elles del CN Sabadell– ja ha fet història. No ha pogut guanyar l'or però s'endú a casa una plata inesperada i merescuda. Les noies que entrena Miki Oca han fet un bon torneig, anant de menys a més, però han caigut a la final davant els Estats Units (8-5) aquest dijous al vespre.

El partit ha començat amb imprecisions i el marcador, al final del primer temps, ha estat curt, d'1-1. Però al segon temps les americanes han posat la directa, sent efectives en atac i sobretot, defenent molt bé les accions d'Espanya. El marcador al descans era de 5-2. Al tercer i quart temps el conjunt americà ha fet un altre parcial de 3-0 que ha deixat sense opcions a les espanyoles, encara que aquestes no han abaixat mai els braços, i han estat capaces d'escurçar distàncies fins el 8-5 definitiu.

Després de les dos medalles de Mireia Belmonte en natació, la plata del duo de sincronitzada, l'or de Joel González i la plata de Brigitte Yagüe, arriba la sisena medalla per esportistes que resideixen o han entrenat al CAR de Sant Cugat. Aquest divendres pot arribar la setena, la de l'equip de natació sincronitzada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem