Els Atletes del Muntanyenc s'emporten 10 medalles al Campionat de Catalunya

La Secció d'Atletisme del Muntanyenc va protagonitzar una excel·lent actuació als Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí

Fins a 10 medalles són les que es van endur a casa els més petits i petites de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc, a la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí. Es va celebrar el passat dissabte 11 de juny, a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès, on els santcugatencs van guanyar 3 ors, 2 plates i 5 bronzes, a més de 16 llocs de finalistes.

Les medalles de bronze han estat pel benjamí Jan Andrade, en salt de llargada; per l'aleví Mathios Rodríguez, també en salt de llargada; per les alevines Tania Moreno, en salt de llargada, i Anna Rodríguez, en llançament de pilota; i per la infantil Nerea Pérez en salt de perxa. Les medalles de plata se les han emportat l'alveí Aleix Fuchs, en 60 metres llisos, i Marc Sala, en 200 metres tanques.

Les medalles d'or van ser per la secció infantil. Yerai Campos va aconseguir dos primers podis, en salt d'alçada i 80 metres llisos, i el tercer se'l va emportar Bernat Pubill en llançament de javelina.

La resta de finalistes del Muntanyenc que no van aconseguir cap podi van ser, en categoria aleví, Alexis Zambrano, Marc Fernández i Oriol García. En categoria infantil van ser Nil Casas, Noa Rodríguez, Estel Antoja, José González, Tom Fabra, Clara Fernández, Martí Faig, Maria Andrade, Abril Rambla i Marta Recio.

5 récords de Catalunya

A part, les persones assistents al campionat varen poder presenciar 5 rècords de Catalunya. En categoria aleví, Pol Elvira (CA Viladecans) i Mubarek Peralta (CG Tarragona) van batre dos récords cada u, en 60 metres llisos i tanques i en llançament de pes i de disc respectivament. El cinquè rècord se'l va endur la infantil Júlia de la Piedra (CA Canovelles) en 1.000 metres llisos.