Els clubs de la Coordinadora d'Entitats Esportives decideixen la seva "continuïtat i consolidació"

Joan Salabert, vicepresident de la plataforma esportiva els dos últims anys, ha estat ratificat pels clubs com a nou president de la plataforma esportiva, durant l'assemblea extraordinària. És el president del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco

Els representants dels clubs assistents a l'assemblea extraordinària. FOTO: À.L.P. Els representants dels clubs assistents a l'assemblea extraordinària. FOTO: À.L.P.
Joan Salabert ja és, formalment, el nou president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, en substitució de Lourdes Llorente, qui ha dirigit la plataforma esportiva en els últims dos anys. Joan Salabert és, després de Toni Pérez, Ramon Martos, Ignasi Bassó i Lourdes Llorente, el cinquè president de la coordinadora, entitat que va nèixer ara fa prop de quinze anys a Sant Cugat.

Joan Salabert, vicepresident d'aquesta plataforma esportiva els dos últims anys, ha estat ratificat pels clubs assistents en l'assemblea general extraordinària que s'ha celebrat aquest dijous, 31 de gener, durant una hora i mitja, a la Casa de Cultura. Salabert és l'actual president del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco i, professionalment, consultor empresarial. En els pròxims dies, Salabert té previst acabar de configurar el que ha de ser la nova junta directiva d'aquesta entitat, en la que sí que hi estarà Àngel Ruiz, president de l'Olímpyc Floresta Futbol Sala.

El debat acaba amb un sí
Els onze clubs esportius que han participat d'aquesta assemblea extraordinària han debatut sobre la continuïtat o no de la coordinadora. Tots han coincidit en la "continuïtat i consolidació" de la plataforma esportiva i han incidit en diferents punts, com ser més actius i eficaços, donar serveis als clubs, millorar l'organització, tenir més presència a Sant Cugat, i organitzar actes com xerrades de formació. La coordinadora podria canviar alguns punts dels seus estatuts, com el fet que la presidència sigui rotatòria i que cada dos anys li toqui a un club diferent.

Clubs que han participat en l'assemblea extraordinaria de la Coordinadora:

-Club Handbol Sant Cugat: Davide Bonaccini (president) i Josep March (representant)

-Penya Blaugrana Sant Cugat: Pep Vilà (directiu)

-Club Muntanyenc Sant Cugat: Paco Cruces (president) i Oswaldo Romero (vicepresident)

-Olímpyc Floresta Futbol Sala: Àngel Ruiz (president)

-Sant Cugat Esport Futbol Club: Llorenç Santasusagna (president)

-Patí Hoquei Club Sant Cugat: Miquel Soler (president)

-Club Voleibol Sant Cugat: Miquel Martínez (president)

-Club de Rugby Sant Cugat: Joan Pradas (president)

-Futbol Sala Sant Cugat: Carlos Suay (representant)

-Club de Futbol Unión Mira-sol Baco: Joan Salabert (president)

-Unió Esportiva Sant Cugat: Valentí Feixas (president)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem