Els resultats esportius del cap de setmana

El PHC femení torna a OK Lliga

El primer equip femení del PHC Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a OK Lliga. Les de vermell-i-negre han retornat a la màxima categoria estatal després de baixar fa dues temporades, i ho han fet sense perdre cap de les 22 jornades de lliga. Una temporada esplèndida on també s'han endut la Copa Generalitat.

El PHC masculí no aconsegueix l'ascens a OK Lliga

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut aconseguir l'ascens a l'última jornada de lliga, després de perdre (6-1) contra el FC Barcelona B. Aquests, amb 56 punts, s'han adjudicat el títol de lliga, però com que a la màxima categoria estatal ja hi juga el primer equip, pujaran els segons (CP Manlleu), els tercers (Girona CH) i els quarts (CP Alcobendas). El PHC Sant Cugat ha finalitzat la lliga en la cinquena posició.

El segon equip masculí de la UESC i el masculí Qbasket defensen la permanència

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat seguirà la temporada vinent a primera categoria masculina, després de guanyar els dos primers partits de la fase de permanència contra la Secció Esportiva Sant Medir. Aquest cap de setmana jugaven a fora, però també s'han acabat imposant per 73 a 78.

També es mantenen els nois del segon equip de la Unió Esportiva Sant Cugat, després de guanyar els dos partits del play-off contra el CB Balaguer (79-66 i 70-82).

El primer equip femení de la UE Sant Cugat ha guanyat el primer partit del play-off de permanència contra el Nou Bàsquet Olesa.

Dissabte, 21 de maig

-FUTBOL SALA: FSC Gràcia 6 - FS Sant Cugat 6

-HOQUEI PATINS FEMENÍ: PHC Sant Cugat 4 - CH Cerdanyola 2

-FUTBOL: Junior FC 1 - UD San Mauro 0

-HOQUEI PATINS MASCULÍ: FC Barcelona Lassa B 6 - PHC Sant Cugat 1

-BÀSQUET FEMENÍ: UE Sant Cugat 62 - Nou Bàsquet Olesa 55

Diumenge, 22 de maig

-FUTBOL: Sant Cugat Esport FC 1 - UD Gornal 4

-BÀSQUET FEMENÍ: Qbasket Sant Cugat 50 - CB Blanes 60

-BÀSQUET MASCULÍ: SE Sant Medir 73 - Qbasket Sant Cugat 78

Més informació
 
Comentaris

Destaquem