Empat en el debut del Sant Cugat Esport a Primera Catalana

Els de José Alcaraz han sumat el primer punt del campionat al camp d'un dels favorits, el FC Martinenc (1-1)

FC Martinenc 1 - Sant Cugat Esport FC 1

FC Martinenc: Barragán, Márquez, Vallejo, Aleix, Campos (Chicho, 69'), Raventós, Antolínez (Quiles, 46'), Varese (Lobo, 66'), Adri Grau, Estrada (Tamba, 74') i Hugo. 

Sant Cugat Esport FC: Juanmi, Sergi, Víctor, Lluís, Josevi, Fernando, Rubén (Peke, 63'), Sergio (Cervantes, 70'), Uri Peix (Fabià, 63'), Cane (Ramón, 74') i Didi (Heredia, 74')

Gols: 0-1 Rubén (40'), 1-1 Raventós, (45')

Àrbitre: Germán Carrasco Baca. Assistit per Adrià Valls Sánchez i Àlex Coll Camenforte. Ha ensenyat targeta groga a Estrada (43'), Varese (53'), Campos (65'), Lobo (81') i Chicho (87') del FC Martinenc, i a Didi (50'), Lluís (54'), Josevi (60'), Rubén (61') i Ramón (79') del Sant Cugat Esport FC. També ha estat amonestat l'entrenador José Alcaraz (30').

1ª jornada del grup 1 de Primera Catalana. Municipal del Guinardó, 125 espectadors.

Debut complicat

Ruben ha fet el primer gol del Sant Cugat Esport FC aquesta temporada FOTO: Pere Fernández

FC Martinenc i Sant Cugat Esport FC han empatat a un gol en el debut del conjunt santcugatenc a la categoria després del seu ascens la temporada passada. Per a cap dels dos equips ha estat un partit còmode de jugar. D'una banda per la intensa calor, que ha estat sempre per sobre dels 30 graus, i de l'altra pel fet que es tracta de dos equips en construcció, amb moltes cares i amb falta de rodatge.

Pel conjunt visitant el debut també suposava una estrena complicada pel fet que debutava al camp d'un dels favorits a l'ascens. No obstant això, ha estat el Sant Cugat, per mitjà de Rubén Benítez, qui ha fet el primer gol del partit. Ha estat a cinc minuts per arribar al descans, en una falta que ha sacat ràpidament el conjunt visitant i que el 7 del Sant Cugat ha definit per baix amb un xut creuat.

La resposta local però no ha trigat a arribar. Joan Raventós ha aprofitat un dels pocs errors defensius del Sant Cugat per plantar-se sol davant Juanmi i posar de nou les taules en el marcador. Això passava tot just quan s'arribava al descans.

En la segona part els dos equips han practicat un joc més directe, abusant de les pilotes penjades i de xuts llunyans. El Martinenc ha estat qui més a prop ha estat d'avançar-se en el marcador, especialment en jugades a pilota parada. La més clara ha estat al minut 80, en una faltada botada des de la banda dreta, que ha rematat el central Vallejo i que ha obligat al porter Juanmi a treure la pilota de forma acrobàtica.

José Alcaraz: "Hem donat la cara"

L'entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, ha donat per bo el resultat: "El debut era complicat, contra un rival molt difícil. Estic content per com ha donat la cara l'equip. Hem de fer bo l'empat amb una victòria contra el Mollet a casa". El tècnic considera a més que l'equip té molt marge de millora: "Estem creixent, a mesura que passin les setmanes creixerem més individualment i col·lectivament. Ens hem d'adaptar a la categoria com més aviat millor".

El tècnic del FC Martinenc, Miguel López, ha lamentat que el seu equip s'hagi deixat dos punts en la seva estrena a casa: "Des del punt de vista del resultat no ha estat el que esperàvem, però l'equip ho ha intentat, en molts moments ho hem fet bé. Volíem començar guanyant a casa, però no estic descontent perquè l'equip ho ha intentat". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem