El Martinenc, primer rival del Sant Cugat Esport en el seu debut a Primera Catalana

Per a l’entrenador José Alcaraz, l’objectiu és “intentar estar al més amunt possible a la classificació, que els equips parlin de nosaltres i ens respectin”

El Sant Cugat Esport FC estrena categoria, la Primera Catalana, aquest diumenge, 4 de setembre, a les 12 hores, al camp del FC Martinenc. Els vermell-i-negres debuten en el grup 1 davant un conjunt que la temporada passada va finalitzar la lliga en la cinquena posició de divuit equips. El primer partit a casa el jugarà amb la UE Mollet CF, el dissabte 10 de setembre, a les 18 hores. Aquest serà el dia i l’horari oficial dels partits a casa del Sant Cugat Esport FC a la lliga.

José Alcaraz: "L'inici de la lliga és exigent"

Per a l’entrenador José Alcaraz, l’objectiu a la lliga és “intentar estar al més amunt possible a la classificació, que els equips parlin de nosaltres i ens respectin”. Per a Alcaraz, el seu equip "arriba en un bon moment a la lliga" i detalla que "hem equilibrat l'equip amb joventut i veterania". Alcaraz també ha apuntat que "l'inici de la lliga és exigent perquè hem de jugar contra el Martinenc, el Mollet i l'Horta, però és millor jugar ara que d'aquí a tres mesos".

Catorze incorporacions

Els catorze fitxatges que ha fet el Sant Cugat són els porters Juanmi Beas (UE Rubí) i Sergi Pagès (Begues CF); els defenses Sergi Santesteban (cedit del juvenil A de la UE Cornellà), Oriol Cabanas (UD Molletense), Marc Ruiz (juvenil A de la UFB Jàbac i Terrassa) i Aleix Béjar (UE Avià); els mitjos Fernando Núñez (Martinenc FC); Sergio López (Santboià FC); Dídac Rodríguez (EC Granollers); David Heredia (cedit del juvenil A del CE Sabadell), i David Fernández (UE Avià), i els davanters Oriol Fernández (UE Castelldefels); José Manuel Romero (FC Lusitans) i Adrián Caneladas (UA Horta).

Els nou futbolistes que segueixen a l’equip són els defenses Víctor Castro, Lluís Bassas i José Vicente Molina; els mitjos Rafael José González, Marc Rojas i Rubén Benítez, i els davanters Javi Ruiz, Ramon Fernández i Fabià Sintes.

Pretemporada

Els vermell-i-negres van iniciar la pretemporada el 8 d’agost i han jugat tres partits de la Copa Catalunya Amateur amb l’Esparreguera Athletic Club (0-4), el Reus Deportiu B (2-1) i el CP San Cristóbal (1-1). També s’han enfrontat en partits amistosos a la UD Unificación Bellvitge (0-2), i al juvenil A de la UE Sant Andreu (0-1).

La presentació oficial dels equips del Sant Cugat Esport FC es farà el dissabte 24 de setembre, a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem