En marxa les obres d'instal·lació de gespa a les Pistes Municipals de Sant Francesc

Durant una visita d'obres, el regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha assegurat que "el 2019 es cobrirà parcialment la pista inferior" d'aquest equipament esportiu municipal

Tal com ja va avançar fa un mes el TOT Sant Cugat, les obres d'instal·lació de gespa artificial i l'adequació de l'entorn a la pista superior de les Pistes Municipals de Sant Francesc, al barri de Sant Francesc, ja han començat. Ho van fer el 17 de gener i haurien d'estar enllestides en tres mesos, el 17 d'abril. Aquesta remodelació s'emmarca dins del pla estratègic del barri de Monestir-Sant Francesc. Les obres van a càrrec de l'empresa de Sant Cugat, Catalana d'Inversió i Construcció Tres SL (CiC3) i costaran 143.000 euros.

La nova pista, ara de gespa artificial, tindrà unes dimensions de 18X37.5 metres, i fins ara era de 20X40 metres. El projecte de remodelació també inclou altres actuacions, com la instal·lació de grades prefabricades, porteries i banquetes pels jugadors i jugadores, un sistema de reg tant per a la pista com per a la zona verda dels voltants de la pista, i la instal·lació d'una font.

Canvis en l'entorn

Imatge de la visita d'obres a la pista superior de les Pistes Municipals de Sant Francesc. FOTO: Lali Álvarez

L'entorn de la pista també s'arranjarà amb una barana metàl·lica a tot el perímetre de la pista de joc, se substituirà l'actual reixa que separa el camp dels habitatges per una de nova, i s'arranjaran els accessos del costat sud de la pista perquè siguin accessibles a persones amb mobilitat reduïda, entre altres. Les torres de llum artificial es mantindran.

L'objectiu del projecte és modernitzar l'equipament i adequar-lo per donar resposta a les necessitats existents. Així, l'Ajuntament de Sant Cugat dona resposta a la reivindicació del veïnat d'actualitzar la instal·lació i donar un major ús a aquesta instal·lació esportiva del barri de Sant Francesc.

En aquesta línia, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha explicat que, amb aquest nou equipament, "l'escola de la Penya Blaugrana Sant Cugat podrà cobrir la necessitat de tenir una instal·lació de qualitat per la seva base. L'escola Collserola seguirà fent ús de l'espai com a pati escolar i zona d'activitats -hi haurà un accés de l'escola a l'equipament-, també amb un equipament de més qualitat. I també és una millora pel barri, on aquells nens i nenes del mateix barri, que fins ara jugaven en aquesta pista, podran continuar fent ús d'aquest equipament, ara amb gespa, que sempre és més llaminer. Els veïns també hi podran celebrar la seva Festa Major".

Puigdomènech: " El 2019 es cobrirà parcialment la pista inferior"

Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient i Comissionat de Participació de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha assegurat que "el 2019 es cobrirà parcialment la pista inferior" d'aquest equipament esportiu municipal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem