ERC-MES demana al govern una millor climatització al pavelló de la Floresta

El grup municipal reclama que el govern "emprengui, al més aviat possible, mesures per solucionar els problemes de fred que pateixen els usuaris del pavelló de Can Llobet, a la Floresta"

El grup municipal d'ERC-MES ha demanat al govern, a través d'un comunicat de premsa, que "emprengui, al més aviat possible, mesures per solucionar els problemes de fred que pateixen els usuaris del pavelló de Can Llobet, a la Floresta".

Els republicans, que ja van demanar al govern un pla de xoc en aquest sentit fa mesos, donen suport a les reivindicacions de la plataforma de pares, mares i usuaris 'Escalfem Can Llobet', a més de les del consell de barri, i demanen mesures per millorar la climatització de l'equipament, així com un Pla de Millora per fases (2017-2018) per aïllar de manera correcta i completa la zona esportiva.

Plataforma de pares i mares 'Escalfem Can Llobet'

Segons la nota, en els darrers mesos, la plataforma de pares i mares 'Escalfem Can Llobet' ha augmentat les demandes d'arranjament de determinades zones de les pistes, la substitució de plaques plàstiques de les cobertures laterals i la instal·lació de calefactors industrials.

De fet, la demanda de la necessitat de calefacció es va plantejar com un dels projectes a escollir dintre dels pressupostos participatius d'enguany. El projecte, però, no va ser escollit. Davant d'aquesta situació la plataforma de pares i mares ha plantejat, una altra vegada, la necessitat que es faci un pla de xoc que permeti als esportistes i als seus acompanyants poder mantenir l'activitat esportiva en aquest equipament municipal.

Termini de 3 setmanes

ERC-MES ha establert "un termini de 3 setmanes per tal que el govern posi fil a l'agulla a les negociacions, ja iniciades, per tal de començar a solucionar aquesta problemàtica de la mà de tots els agents implicats". En cas contrari, el grup ERC-MES ha detallat que presentarà una moció al ple de març en aquesta línia, i buscant el consens amb la plataforma, el club i el consell de barri, entre altres.

Segons el comunicat, aquest grup municipal ja va plantejar al govern municipal, en el debat pressupostari i en converses prèvies, la necessitat d'establir un pla d'actuació immediat que passava per les dues accions. La primera, establir actuacions d'urgència en l'equipament que es concretessin en la instal·lació immediata de calefactors industrials; adequació i climatització immediata dels vestidors, i primeres inversions en aïllament de l'equipament. I també l'elaboració d'un pla de millora de l'equipament, amb una actuació per fases (2017-2018), amb un aïllament complet de l'equipament i reforma de vestidors i lavabos (cerca de finançament supramunicipal i disposició de romanents), amb la instal·lació de calefacció eficient al pavelló, vestidors i lavabos.

Com finançar-ho

Pel que fa al finançament de les actuacions, ERC-MES considera que "les primeres mesures es poden realitzar mitjançant la vinculació o modificació de partides així com actuacions primeres de la brigada d'obres. Les partides d'inversions que preveu el Pla de Millora de l'equipament s'haurien de realitzar, com a molt tard, amb els romanents de la liquidació 2016 (juny) i el pressupost 2018. Aquestes dades es podrien escurçar amb nou finançament supramunicipal".

Finalment, els republicans també consideren que el Consell de Barri de La Floresta té un paper important en la realització d'aquesta actuació i, tal com van dir al debat de pressupost, considerarien positiu un augment de la partida pressupostària del consell lligada a projectes com el de la dignificació de l'equipament esportiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem