S'eliminaran els aparcaments de cotxes a la baixada de Can Llobet

Es vol convertir en una via més agradable per tots els florestans que hi passen a peu, molts infants entre ells

La baixada de Can Llobet és un dels carrers de la Floresta més utilitzats. Nens que van a l’escola, veïns que van a buscar el tren i florestans en general acostumen a utilitzar, a peu, aquesta via, que avui dia està ocupada en bona part per cotxes aparcats. “És de tot menys un carrer on es pugui caminar”, va reconèixer el president del Consell de Barri de la Floresta, Ramon Piqué, durant una sessió del consell del passat febrer.

Es va comprometre a trobar una solució abans d’acabar l’any i aquesta sembla que arribarà. L’objectiu principal era convertir el carrer en una via més agradable pels vianants. Per fer-ho, l’opció triada, fins que no es puguin plantejar obres més importants, és retirar la vintena d’aparcaments que hi ha al carrer de Can Llobet fins a l’estació. Així, des del Consell de Barri i des de l’Ajuntament s’han plantejat diverses alternatives.

Una d’aquestes seria traslladar les places d’aparcament a davant del pavelló de Can Llobet. L’altra opció, que no agrada tant als veïns, seria habilitar espais d’aparcament a l’avinguda de la Verge de Montserrat. “Durant aquest any, deixaran d’haver-hi cotxes aparcats a la baixada de Can Llobet”, ha assegurat Piqué en declaracions al TOT, que recorda que aquest pas és una de les parts importants del camí escolar que utilitzen els infants florestans per anar fins a l’escola del barri.

El pas de l'estació

Tram final del carrer del Pas de l'Estació, a tocar de la via del tren FOTO: Google Maps

Una altra qüestió que el Consell de Barri vol resoldre és el carrer del Pas de l’Estació, on ara els cotxes poden aparcar un màxim de dues hores i el pas per vianants també és reduït. Una possible alternativa que estaria estudiant l’Ajuntament és arranjar el carrer per fer-lo de plataforma única, ja que d’aquesta manera els cotxes aparcats no ocuparien tant espai de vianants i es podrien equilibrar les dues coses.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem