Ernest Santana deixa el Qbasket després de dues temporades

L'entrenador del sènior A masculí del Qbasket ha decidit "fer un pas al costat", per tal que l'equip pugui seguir creixent

Ernest Santana, qui ha estat entrenador del primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat, deixarà el club després de dues temporades. La decisió ha estat de mutu acord entre el tècnic i la junta directiva, qui l'hi ha posat totes les facilitats perquè es quedés un any més. Tanmateix, Santana creu fermament que ja no hi ha res més que pugui ensenyar als seus jugadors, i ha decidit "fer un pas al costat" per tal que puguin seguir creixent i aprenent al costat d'un altre entrenador.

Santana va agafar un equip molt jove que va aconseguir pujar a 1a Catalana, i aquest any ha sabut mantenir a la categoria després de guanyar els play-off de descens. "Aquest era l'objectiu de la temporada," comenta Javier Martínez, director esportiu del club, "i Santana l'ha sabut complir molt bé." Tot i que la junta segueix remarcant la gran labor de Santana, aquest no s'ha acabat de trobar còmode davant d'una temporada que se'ls ha tornat complicada i que, com diu ell, "un ha de saber quan ja no pot donar res més de si mateix."

Santana: "Cap mal rotllo, cap mala fe"

L'entrenador, però, remarca que en cap moment ha tingut conflictes amb ningú dins del club. De fet, ha volgut remarcar un agraïment especial cap a Javier Martínez, director esportiu, i Quique Aranda, president del club, per haver cregut tant en ell i haver lluitat fins al final perquè es quedés. Comenta, però, que aquesta temporada l'ha esgotat, i que per això prefereix que sigui un altre qui continuï el projecte. Santana ja s'ha acomiadat dels seus jugadors, de la junta i de l'afició, pel que la seva decisió és definitiva.

Santana ha confirmat que ja té destí per a la temporada que ve, però ens ha demanat no fer-lo públic encara fins que no es firmi el contracte.

El nou entrenador haurà de complir els requisits del club

Javier Martínez ha comentat que tenen diferents opcions per a ocupar la plaça buida que deixa Santana, però que encara està tot per confirmar. Tanmateix, en breus ho faran oficial, en el marge d'una setmana o setmana i mitja. El que sí que tenen clar és que busquen a un entrenador que compleixi els requisits del club, que és treballar amb la gent de Sant Cugat, i premiar l'esforç i la implicació dels jugadors, tant en equip com individualment, per sobre dels resultats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem