Gemma Mengual es queda sense medalla a Rio però marxa "molt satisfeta"

Gemma Mengual va tornar a la competició el 2015 amb l'objectiu d'assolir una medalla a Rio

La santcugatenca Gemma Mengual, dobla medallista olímpica a Pequín, s'ha quedat sense medalla en els Jocs de Rio després de quedar cinquena en la prova de duet amb Ona Carbonell.

L'última prova de la competició s'ha fet aquest 16 d'agost a la tarda i ha consolidat a Rússia com a primera, amb Xina en el segon lloc. La nadadora santcugatenca s'ha quedat a dos punts del podi, que ha ocupat finalment el duet japonès.

Gemma Mengual tornava als Jocs Olímpics després de la seva retirada el 2012 i ho feia amb l'objectiu d'aconseguir una medalla amb Ona Carbonell, tal com va explicar en una entrevista al TOT.

Malgrat no assolir l'objectiu, la santcugatenca s'ha mostrat molt contenta i emocionada per la seva participació als Jocs, en declaracions a TVE just després de conèixer el resultat de la final: "Estem molt satisfetes, molt contentes".

"És la meva última final olímpica i quan venia cap aquí pensava que ho havia de donar tot perquè era l'última oportunitat". "He tingut una oportunitat màgica", ha comentat Mengual molt emocionada.

Quarts Jocs Olímpics

De 39 anys, Mengual ha sumat la seva quarta participació en uns Jocs Olímpics a Rio, després de disputar els de Sidney, Atenes i Pequín, on va obtenir dues medalles de plata en les modalitats de duet i d'equip. El 2012, pocs mesos abans dels Jocs Olímpics de Londres, va anunciar la seva retirada.

El 2015 va anunciar la seva tornada a l'esport d'alta competició amb la mirada posada als Jocs de Rio, on finalment ha quedat cinquena en la modalitat de duet amb Ona Carbonell i no ha assolit l'objectiu de les medalles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem