Què han fet els esportistes santcugatencs a Rio els primers dies de competició

Bàrbara Pla i João Sousa ja han finalitzat la seva participació, mentre que Mengual i Villaécija encara no han començat

Després de quatre dies intensos de competició, és moment de fer un primer repàs de la participació santcugatenca als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Bàrbara Pla ha estat la primera a posar punt final a la seva participació en els Jocs, amb un notable resultat, tant individual com col·lectiu. Tot i ser un dels equips teòricament dèbils, l'equip espanyol de rugbi a 7 ha guanyat dos dels sis partits i ha aconseguit la setena posició i el diploma olímpic.

João Sousa, tennista portuguès resident a Sant Cugat, també ha acabat la seva participació en els Jocs, després de caure eliminat en els setzens de final contra Juan Martín Del Potro per 2 sets a 1. També ha estat eliminat en els vuitens de final del quadre de dobles, fent parella amb Gastão Elias, davant Daniel Nestor i Vasek Pospisil (2-0).

En marxa l'hoquei sobre herba i el rugbi a 7 masculí

La selecció espanyola d'hoquei sobre herba de Cristina Guinea i Carlota Petchamé no ha estat, de moment, gens encertada, i ja ha sumat dues derrotes. En el primer partit Espanya va caure per un 5-0 contra Holanda, mentre que en el segon partit van perdre per 2-0 contra la Xina. Les d'Adrian Lock estan obligades a guanyar en el pròxim partit contra Nova Zelanda, que es disputa aquest dimecres, 10 d'agost, a les 15 hores.

La selecció espanyola masculina de rugbi a 7, que compta amb Pol Pla a les seves files, ha perdut aquest dimarts els seus dos primers partits. Els resultats han estat un 24-0 contra Sud-àfrica, i un 26-12 contra Austràlia. Aquest últim, molt més disputat que el primer. Aquest dimecres, a les 16 hores, jugaran el tercer partit de la fase de grups contra França.

Mengual i Villécija encara no han debutat

Gemma Mengual no iniciarà la competició fins al pròxim diumenge 14 d'agost, quan es disputarà el programa lliure de duet. L'endemà, el dilluns 15 d'agost, competirà en el programa tècnic. La final serà el dimarts 16 d'agost. Gemma Mengual competeix fent parella amb Ona Carbonell.

Erika Villaécija competirà en la prova de 10 quilòmetres en aigües obertes el dilluns 15 d'agost, a les 16.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem