Gisela Riera i Jordi Nicolás s'adjudiquen l'International Tennis Senior Open Valldoreix

Gisela Riera i Jordi Nicolás han guanyat les categories +35 femení i +45 masculí. També cal destacar el subcampionat de Sigfried Beck en la categoria +50 masculí i de la parella Jordi Nicolás-Tomás Puig, en +45 masculí

La santcugatenca Gisela Riera, i Sigfried Beck i Jordi Nicolás, ambdós del Club Esportiu Valldoreix, en la prova d'individuals, i Jordi Nicolás i Tomás Puig (CE Valldoreix), en dobles, han estat els grans protagonistes locals en la segona edició de l'International Tennis Senior Open Valldoreix, que ha organitzat el CE Valldoreix del 3 al 8 de setembre, en superfície de terra batuda. Gisela Riera s'ha adjudicat la categoria +35 femenina després de ser la millor de les cinc tennistes participants, i Jordi Nicolás, la categoria +45 masculina, en desfer-se en la final de Julián Sánchez Mateo, per 6-1 i 6-0.

Més èxits esportius del CE Valldoreix
D'altra banda, Sigfried Beck ha perdut la final de la categoria +50 masculí contra el cap de sèrie número 1, Manolo Arroyo, per un doble 6-0. També han estat subcampions la parella del CE Valldoreix Jordi Nicolás-Tomás Puig, que han perdut la final de la categoria +45 masculina amb A. García Vila-M. Padró Roura, per 6-2 i 6-1.

Les finals d'aquest campionat, que forma part del circuit de tenistes veterans de la Federació Internacional de Tennis (ITF) i que dóna punts al rànquing ITF de veterans, s'han jugat entre aquest divendres 7 de setembre, a la tarda, i el dissabte 8 de setembre, al matí.

L'acte de lliurement de premis ha estat presidit per Susanna Herrada, vocal de Suport a les persones, Participació ciutadana i Educació de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

Doblen la participació
Albert Riba, director del torneig, ha destacat la “participació” ja que enguany la prova ha passat de 50 a 100 tennistes. Riba ha assegurat que “estem molt contents i volem donar continuïtat en aquest torneig”. Riba també ha ressaltat l'actuació de Gisela Riera, Sigfried Beck, Jordi Nicolás i Tomás Puig: “Tot i el nivell d'enguany que ha estat superior al de l'any passat, els quatre tennistes locals s'han superat”. De fet, cap dels jugadors locals que l'any passat va disputar aquest campionat no va passar de segona ronda.

Albert Riba també ha confirmat al TOT Sant Cugat que el CE Valldoreix té la intenció d'apostar per aquest torneig i que demanarà a l'ITF que al 2013 li doni una categoria 3 al torneig (n'hi ha un total de 5).

En l'International Tennis Senior Open Valldoreix, que han organitzat CE Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa que gestiona esportivament l'entitat, hi han participat un centenar de jugadors. Hi han jugat majoritàriament tennistes catalans, però també ho han fet espanyols, suecs, holandesos, italians, francesos, xilens i mexicans.

Les categories establertes en aquest torneig internacional de tennis han estat les següents. Individuals masculí: +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70 i +75. Individuals femení: +35, +45, +50, +55 i +60. En dobles, tant en la categoria masculina com en la femenina només s'ha jugat en +35, categoria que també s'ha fet en dobles mixtes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem