Molts gols i tensió en la derrota de l’Olympic Floresta FS a casa contra el CE Vacarisses

L’Olimpyc Floresta cau per la mínima a casa davant el Vacarisses per 6 a 7 en un partit molt intens i se li resisteix la victòria com a local després de 6 partits de lliga, tres disputats a casa

L’equip masculí de l’Olimpyc Floresta va rebre aquest dissabte 26 d’octubre al CE Vacarisses amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria com a local aquesta temporada  i la tercera de la temporada. Els de La Floresta només han pogut guanyar 2 partits i els dos com a visitant, contra el Montsant 2-3 i contra el Sant Joan de Vilassar 3-4 la passada jornada. El partit, que va acabar 6-7, va ser un enfrontament d’alta tensió amb 13 gols en total i per moments amb bogeria a la pista. El marcador es va alternar fins a 3 cops amb el 0-2 a favor del Vacarisses, el 6-4 de l’Olimpyc i el 6-7 final a favor del Vacarisses, que demostra que va ser un partit amb molts gols i atractiu per a l’espectador.

Amb aquesta derrota, l’Olympic es queda 14è amb 6 punts, amb 2 victòries i 4 derrotes després de 6 partits. Per la seva banda, el Vacarisses és el líder de la competició amb 5 victòries i 6 derrotes.

Partit boig al Pavelló de la Floresta

El partit, disputat el dissabte 26 d'octubre a les 18 de la tarda al Pavelló de la Floresta, va començar amb el Vacarisses marcant 2 gols als 10 minuts posant el 0-2. Tot i això, després dels dos gols ràpids els de Nico Montoya, van poder capgirar el marcador amb un gol capità Miquel Verdaguer i un de doble penal de Bernat Batllori, molt discutit pel conjunt visitant. Només havien passat 17 minuts de joc i el marcador ja era de 2-2.  Amb l’intercanvi de cops, en un interval de 3 minuts va haver-hi 3 gols més,  si no hagués estat per 1 tir al pal de l’Olyimpic i dues parades de mèrit dels dos porters del conjunt visitant, amb tot es va arribar als primers 20 minuts amb el marcador de 4 a 3 amb dos gols de Bernat Batllori i Pau Ruiz. Una primera part molt intensa en la que va haver tensió, gols, parades, xuts al pal i moltes ocasions.

La segona part seguiria el mateix guió; als tres minuts de joc, gol del conjunt visitant i a la jugada següent  l’Olympic va fer el 5-4 a càrrec d'Edu Garcia. Cap dels dos equips tenia el control del partit i era un cúmul d’ocasions per als dos equips, degut a l’alta tensió el jugador del Vacarisses Carlos Reche va ser expulsat a causa de les protestes i a través d’un altre doble penal l’Olympic posava el 6-4 i dos gols de distància en el marcador gràcies a Bernat Batllori, que va fer un hat-trick, a 12 minuts pel final. Però un altre cop a la jugada següent canviava el marcador, aquesta vegada a favor dels visitants posant el 6-5. Semblava que tot estava dit i fet amb el 6 a 5, però amb porter jugador el Vacarisses va fer 2 gols a 2 minuts pel final que van fer molt mal a l’Olympic que en els minuts restants no va poder igualar en el marcador.

L’entrenador de l’Olimpyc FlorestaNico Montoya, va analitzar el partit: “Ha estat un rival amb gent molt veterana que utilitza molt el contacte, en canvi nosaltres som un equip molt jove i aquestes situacions ens han costat una mica. Al principi no hem començat bé però hem estat capaços de lluitar fins al final”. Tot i que han jugat contra un equip de la part alta de la lliga, ha valorat que lluitessin fins al final: “Són un equip molt fort i preparat per estar a la part alta i per pujar a Segona B, per això també marxo content perquè els hi hem jugat de tu a tu fins al final, però se’ns queda un regust amarg”.

Propera jornada

L’Olimpyc visitarà l’Arrels, equip de mitja taula situat en novena posició amb 8 punts amb 2 empats, 2 victòries i 2 derrotes, el proper 9 de novembre a les 20:00 hores. D’altre banda, el Vacarisses, com a líder, rep al Canet a casa.

Escalada Rocòdrom infantil. FOTO: Ale Gómez